Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Okos kamerák, amelyek szemmel tartják otthonodat

Okos kamerák, amelyek szemmel tartják otthonodat Nem lehet egyszerű mindig mindenhol szemmel tartani otthonod. Szerencsére itt vannak az okos kamerák, hogy segítsenek. Ők képesek szemmel tartani, akkor is amikor nem vagy otthon. Párosítva egy másik okos biztonsági eszközzel, egy okos kamera nagy szerepet játszhat otthonod és családod védelmében, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Íme, néhány példa hogyan képesek megvédeni a házat az okos kamerák.

Nem lehet egyszerű mindig mindenhol szemmel tartani otthonod. Szerencsére itt vannak az okos kamerák, hogy segítsenek. Ők képesek szemmel tartani, akkor is amikor nem vagy otthon. Párosítva egy másik okos biztonsági eszközzel, egy okos kamera nagy szerepet játszhat otthonod és családod védelmében, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Íme, néhány példa hogyan képesek megvédeni a házat az okos kamerák.

 

1. Tartsd a szemed házadon, amikor senki sincs otthon.

Párosítsd: egy okos riasztóval

Az egyik legfontosabb célja az okos kamerának, hogy képes legyen figyelemmel kísérni otthonod külső és belső részeit, amikor nem vagy otthon. Otthonod és környezeted érdekében olyan okos kamerát válassz, mely nem tesz tönkre a kinti időjárás, tehát használható bel térben és kültéren egyaránt.

Nem elég csak látni a lehetséges betörőket, el kell őket ijeszteni is. Otthonod biztonsága erősítése érdekében, párosítsd okos kamerádat egy okos riasztóval. Ha a kamera felismer egy esetleges betolakodót, azonnal figyelmeztető üzenetet küld neked, majd bekapcsolódik az okos riasztás, aminek szirénája és/vagy fénye elriasztja a betörőt.

Egy okos kamera és egy okos riasztás közösen képes megvédeni házadat a behatolóktól, míg távol vagy.

 

2. Győződj meg róla, hogy gyerekeid biztonságban vannak, míg te nem vagy otthon.

Párosítsd: egy okos zárral

Szeretnéd biztonságban tudni gyerekeidet, amíg te dolgozol ők pedig otthon maradtak egyedül?

Szerezz be egy okos kamerát, amely kétirányú hangzást biztosít, így egy gombnyomás segítségével könnyedén fel tudod venni a kapcsolatot gyermekeiddel. Helyezd a kamerát a főbejárati ajtóhoz, így ha gyermekeid áthívják barátaikat, látni fogod ki érkezett és mikor ment el tőletek.

Párosítsd az okos kamerádat egy okos zárral, hogy megduplázd otthoni biztonságodat. Értesítést kaphatsz a telefonodra, ha bárki ki vagy be megy lakásodba. Így nyugodt lehetsz, hogy a gyerekek biztonságban vannak, míg te nem vagy otthon.

 

3. Legyen a ház minden kis zugában egy extra szem

Párosítsd: egy okos érzékelővel

Nehéz egyszerre mindenre odafigyelni még akkor is, ha otthon vagy. Előfordulhat, hogy ameddig otthonról dolgozol az irodádban, vagy házimunkát végzel a konyhában a gyerekek a másik szobában, vagy kint játszanak a kertben és nem tud rájuk figyelni senki.

Helyezz el egy okos kamerát és egy okos érzékelőt otthonodban. Így ez a plusz okos szempár segít neked, hogy mindent szemmel tarts anélkül, hogy félbeszakítanád azt, amit csinálsz.

Telepíts egy okos kamerát és egy okos érzékelőt az udvarba. Így ha a gyerekek túl messzire mennek játék közben- az érzékelő értesítéseket küld neked- vagy megnézheted, mi történik a kamerán. Majd használd a kétirányú hangot, hogy emlékeztesd őket, hogy ne menjenek túl messzire.

Ha egy okos kamera része az okos otthoni biztonsági rendszerednek, nincsen szükséged a hátad mögött szemekre.

Egészítsd ki Z-Wave hálózatodat egy okos kamerával, hogy megvédd otthonodat bárhol is vagy.

 

forrás: www.z-wave-com

Tartalomhoz tartozó címkék: blog okos otthon
blog comments powered by Disqus