Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Gyártók

Gyártók

Konkrét gyártó termékei iránt érdeklődik? Válasszon a gyártóink által forgalmazott termékek közül. Webáruházunkban kizárólag minőségi márkákat talál.

FIBARO FIBARO
A FIBARO a jelenleg kapható legmodernebb vezeték nélküli intelligens otthon rendszer, amely innovatív megoldást kínál Önnek újabb vezetékhálózatok kiépítése nélkül. A miniatürizált méretű működtető elemek a meglévő kapcsolóiba, dugaljaiba vagy akár magába az eszközeibe is beépíthetőek. A FIBARO okos otthon rendszere lehetővé teszi, hogy az otthonában található elektromos eszközeit külön vezetékek alkalmazása nélkül távvezérelje.
Nold Nold
A Nold Technologies egy magyar vállalkozás, amely okosotton eszközök fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Nold Technologies ajtók, kapuk és garázsok irányítására szakosodott, de termékkínálatukban folyamatosan válnak elérhetővé az okosotthonok legnépszerűbb funkcióinak termékei is.
Popp Popp
A németországi Popp több mint 80 éve van jelen megbízható és megfizethető villamosmérnöki vállalatként a piacon. A Z-Wave technológia úttörőjeként a Popp elkötelezett a kiváló minőségű és interoperábilis vezeték nélküli komponensek és smart home megoldások iránt.