Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Szállítási információk

A SmartKit Webáruházban leadott rendelések kézbesítését logisztikai partnerünk, a GLS futárszolgálat végzi. A termékek várható szállítási idejét és díját a termékek leírásánál, valamint a pénztár folyamat során is ismertetjük. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a rendelést követő visszaigazoló e-mailben található elérhetőségeinken.

A GLS által nyújtott szolgáltatások  

Normál csomagszállítás
Ideális esetben a csomagot személyesen Önnek kézbesítik. Csomagjának futárnak való átadásáról minden esetben emailben értesítjük. Az emailben megtalálja csomagjának nyomon követéséhez szükséges egyedi csomag azonosítóját, amellyel online követheti küldeményünket. Aláírásával igazolja a csomag átvételét és megkapja a csomagot. Vagy az Ön nevében az egyik családtagja veszi át a küldeményt.

Ha senki sincs otthon
A GLS megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.

Értesítő nyomtatvány
Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a csomagátvevő szomszéd nevét vagy ennek hiányában a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát.

Csomagátvétel a GLS CsomagPontokban

Webáruházunkban megtalálja a GLS CsomagPont szolgáltatást, így Ön megrendelésénél kérheti a csomagot a legközelebbi átvevőhelyre. A megfelelő helyen és időben veheti át a megrendelt árut az ország 300 településének több mint 650 pontján. A GLS Csomagpont hálózata több mint 70 Coop üzlettel bővült.

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával. Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

Szállítási díjak:

0-49.999Ft közötti vásárlás esetén 1990Ft

50.000 Ft feletti vásárlás esetén a SZÁLLÍTÁS INGYENES!

Utánvétes szállítás esetén +990Ft-ot számítunk fel!