x

Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Fizetési információk

Webáruházunkban többféleképpen is kifizetheti rendelését. A termék(ek) ellenértékének kiegyenlítésére jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhat:

  1. Készpénzes fizetés a futárnak (utánvét esetén)
  2. Banki előreutalás
  3. Bankkártyás fizetés

1. Készpénzes fizetés a futárnak (utánvét)

Amennyiben csomagját házhoz rendeli, úgy készpénzes fizetés formájában rendezheti a termékek ellenértékét és a házhozszállítás díját (ha felmerül) a futárnak. Készpénzes fizetésre csak magyar Ft-ban (HUF) van lehetőség.

2. Banki előreutalás

Webáruházunkban lehetőség van a megrendelt termék(ek) végösszegének kiegyenlítésére banki előreutalás formájában.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: DMM SMART Technologies Kft.

Kedvezményezett bankja: Raiffeisen Bank

Kedvezményezett számlaszáma: 12027002-01369534-00100006

Kérjük a Megjegyzésben tüntesse fel nevét és a rendelésszámot!


Rendelése az összeg beérkezését követően kerül összeállításra és kiszállításra. Amennyiben elküldi a banki átutalás visszaigazoló bizonylatát, úgy a folyamat felgyorsítható.

​3. Bankkártyás fizetési mód  

Megrendelésének végösszegét kiegyenlítheti bankkártyás fizetés útján. Online fizetési partnerünk a Simple. A Simple online fizetési szolgáltatás az OTP Mobil Kft. elektronikus fizetési szolgáltatása. A bankkártyás tranzakció menete:

  1. A „Megrendelem” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetés eredményéről és a tranzakció státuszáról Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Részletes tájékoztatót itt olvashatja.

Tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy jelenleg a bruttó 50.000 Ft feletti vásárlásaikat kizárólag banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés ellenében tudjuk teljesíteni! Megértésüket köszönjük!

fbq('track', 'ViewContent');