Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Fizetési információk

Webáruházunkban többféleképpen is kifizetheti rendelését. A termék(ek) ellenértékének kiegyenlítésére jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhat:

  1. Készpénzes fizetés a futárnak (utánvét esetén)
  2. Banki előreutalás
  3. Bankkártyás fizetés

1. Készpénzes fizetés a futárnak (utánvét)

Amennyiben csomagját házhoz rendeli, úgy készpénzes fizetés formájában rendezheti a termékek ellenértékét és a házhozszállítás díját (ha felmerül) a futárnak. Készpénzes fizetésre csak magyar Ft-ban (HUF) van lehetőség.

2. Banki előreutalás

Webáruházunkban lehetőség van a megrendelt termék(ek) végösszegének kiegyenlítésére banki előreutalás formájában.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Smartkit Technologies Kft

Kedvezményezett bankja: Budapest Bank

Kedvezményezett számlaszáma: 10103812-29724900-01005005

Kérjük a Megjegyzésben tüntesse fel nevét és a rendelésszámot!


Rendelése az összeg beérkezését követően kerül összeállításra és kiszállításra. Amennyiben elküldi a banki átutalás visszaigazoló bizonylatát, úgy a folyamat felgyorsítható.
 

3. Online bankkártyás fizetés (Barion) 

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizetés kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizetés bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.
A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

A Barion alkalmazás

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Alkalmazások:

  • Barion web applikáció: secure.barion.com
  • Barion mobil applikáció: Google play áruház vagy App Store

Biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán
 

Tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy jelenleg a bruttó 50.000 Ft feletti vásárlásaikat kizárólag banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés ellenében tudjuk teljesíteni! Megértésüket köszönjük!