Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Szolgáltatásaink

Telepítés - Értékesítés - Tanácsadás - Programozás

 

Okos otthon telepítés

Okos otthon kivitelezése alatt a megrendelőinkkel folyamatosan egyeztetünk, hogy teljes mértékben a megrendelő igényeihez tudjuk igazítani okos otthonát. Partnereinkkel és beszállítóinkkal kiváló kapcsolatot ápolunk, ezért tudjuk garantálni a kedvező árat és a lehető legmagasabb minőséget megrendelőink számára.

Projektjeinknél az elejétől a végéig, tehát a tervezéstől kezdve a beszerelésen át, egészen az átadásig jelen vagyunk. Ez a teljes projekt management szemlélet megrendelőink számára biztonságot és kényelmet nyújt, mivel így csak egy partnerrel, velünk kell egyeztetniük, ezáltal a legmagasabb szinten tudjuk végrehajtani az okos otthon rendszerek kivitelezését.
Vállaljuk új, meglévő és félkész házak okos otthon rendszer kivitelezését is.

- Smart home egységek bekötése berendezésekbe
- Kezelőfelületek és nyomógombok felhelyezése
- Érzékelők felhelyezése, installálása

 

Okos otthon eszközök értékesítése

A kivitelezésen túl okos otthon eszközök értékesítésével is foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálható a legismertebb okos otthon rendszerek mellett más smart home gyártók termékei is. Ha okos otthon rendszert szeretne vagy csak egy vezérlő modulra vagy érzékelőre van szüksége garantáltan segítségére tudunk lenni, legyen szó akár fűtés, világítás, redőny vagy öntözőrendszerről.
Ha az általunk forgalmazott márkákkal kapcsolatban további részletekre van szüksége, kérjük kattintson a kapcsolat menüpontra és írjon nekünk. Amennyiben okos ház eszközre van szüksége, keresse fel webáruházunkat.

- Technikai tanácsadás
- Eszközök megrendelése
- Eszközök rendszerbe integrálásához szükséges műszaki segítségnyújtás
- Bővíthetőségi lehetőségek bemutatása

 

Okos otthon tanácsadás

Első lépésként mindig azt kell tisztáznunk, hogy milyen okos otthon funkciókat szeretne ügyfelünk az otthonába. Majd ezek után következhet, hogy milyen rendszert célszerű telepíteni. Rendszerfüggetlen okos otthon kivitelező cégként, jól ismerjük a különböző intelligens otthon rendszerek előnyeit és hátrányait, így a megrendelőnk minden esetben az igényeinek leginkább megfelelő okos otthon rendszert tudjuk javasolni. Ha még nem biztos benne, hogy milyen smart home funkciókat szeretne otthonában automatizálni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi bemutatjuk a lehetőségeket.

- Okos otthon rendszerek lehetőségeinek bemutatása
- Segítségnyújtás a megfelelő rendszer kiválasztásában
- Kapcsolattartás a különböző szakipari kivitelezőkkel
- Meglévő rendszerek módosítása

 

Okos otthon rendszer programozás

A programozás az egyik legfontosabb része az okos otthonok kialakításnak. Egy jól átgondolt okos otthonnál már-már azt érezhetjük, hogy otthonunk ismeri a gondolatainkat és kiszolgálja igényeinket. Természetesen ez nem igaz, az okos otthon csak végrehajtja a feladatokat amiket előre megadtunk neki. Csak programozás kérdése az egész. A megrendelőnek már csak egy dolga van. Élvezni a lehetőségek kínálta kényelmet és biztonságot.
A távoli elérés és vezérlés webes, az eszközök összekapcsolása ugyanúgy része programozásnak, mint az épületben található okos otthon rendszer központ csatlakoztatása a helyi hálózathoz.
Az okos otthonokban lehetőség van különböző felhasználói fiókok létrehozására, amivel a különböző jogosultságokat adhatunk meg. Például egyes funkciókat letilthatunk a gyermekeink elől.

- Okos otthon eszközeinek felprogramozása
- Logikai kapcsolatok létrehozása
- Jelenetek kialakítása és beállítása
- Kezelőfelületek integrálása
- Távoli elérés installálása
- Felhasználói fiókok kezelése