Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Szakmai cikkeink - Blog

A blogot azért hoztuk létre, hogy megosszunk minden olyan információt, amely az intelligens otthonok témakörébe tartozik. Véleményével, ötleteivel Ön is hozzájárulhat a tudásanyag bővítéséhez. Amennyiben szívesen olvasna egy témáról, vagy kérdése van, írja meg nekünk! Blogunkban az alábbi bejegyzések között szemezgethet, amihez kellemes időtöltést kívánok!

2018. 09. 20. 17:45:30
Z-wave: Mi is ez valójában, és mit jelent az okos otthonod számára? Az okos otthonok világában való eligazodás, néha nem is olyan egyszerű, mint gondoljuk. Könnyen el tud veszni benne az ember. De itt vagyunk, hogy eligazítsunk.
2018. 09. 19. 06:42:41
Egyedülálló okos otthoni jellemzők: Miben tudnak segíteni az okos otthon eszközök az életünkben? Amikor először meghallottad az ,,okos otthon,, kifejezést, biztos elgondolkoztál, hogy valójában mit is jelent az "okos" kifejezés. Itt az ideje, hogy megnézzük közelebbről az okos termékeket és, hogy felfedjük, hogy valójában mit is tudnak nekünk nyújtani. Nézd meg a Z-wave egyedi okos otthoni berendezések jellemzőit
2018. 09. 17. 06:33:31
Miért a Z-wave a legbiztonságosabb okos technológia otthonod számára?

Az okos otthoni technológia egyre népszerűbb. Jelenleg több mint ezer okos otthoni készülék található meg a piacokon, amelyek mind arra szolgálnak, hogy növeljék otthonod védelmét és kényelmét. A technológiai újításoknak köszönhetően egyre megfizethetőbbé válnak az okos otthoni berendezések, így egyre több család meg tudja engedni magának az okos rendszerek beruházásait. Azonban, nem mindegy, hogy melyik okos otthoni berendezést választjuk. A Z-wave már több mint tíz éve jelen van az okos otthoni berendezések piacán és a legkiválóbb, legbiztonságosabb rendszernek bizonyult, több különböző okok miatt

2018. 09. 14. 18:00:57
4 ok, amiért a nyaralóhelyednek is okosnak kell lennie A nyaralóhelyed az a titkos hely, ami segít kizökkenni a hétköznapi rohanásból. De, ha a nyaralódba mész, el kell hagynod a testreszabott otthoni okos biztonsági rendszered kényelmét is. Ez nem hangzik túl jól, igaz? Itt az ideje, hogy megnöveld nyaralód biztonságát. Íme 4 ok, amiért a nyaralódnak okosnak kell lennie
2018. 09. 13. 19:39:28

Az okos lakásautomatizálás minden fél számára nyereség. Akár egy ingatlan tanácsadó cégnek vagy egy pihenni vágyó vendégnek vagy egy először lakást vásárlónak, mindenkinek egyaránt kényelmet nyújthat a most legújabb okos technológia a piacon.

2018. 09. 12. 20:12:12
Hol szükséges, és hol nem szükséges okos érzékelőket telepítened otthonodba Az érzékelők mindig is kulcsfontosságú szerepet játszottak a családok otthoni biztonsági rendszerében. De mostanában egyre többen telepítik saját okos mozgásérzékelőiket, hogy kiegészítsék okos izzóikkal és más otthoni megfigyelő eszközeikkel.
2018. 09. 11. 20:20:35
Okos kamerák, amelyek szemmel tartják otthonodat Nem lehet egyszerű mindig mindenhol szemmel tartani otthonod. Szerencsére itt vannak az okos kamerák, hogy segítsenek. Ők képesek szemmel tartani, akkor is amikor nem vagy otthon. Párosítva egy másik okos biztonsági eszközzel, egy okos kamera nagy szerepet játszhat otthonod és családod védelmében, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Íme, néhány példa hogyan képesek megvédeni a házat az okos kamerák.
2018. 09. 10. 18:50:57
Hogyan tartsd fent otthonodban a biztonságot, míg nyaralni vagy Egész évben keményen dolgozol, megérdemled, hogy elmenj az egyik kedvenc nyaralóhelyedre és feltöltődj. Bár már vége van a nyárnak, de ez ne riasszon el attól, hogy elutazz. Míg távol vagy az otthonodtól, nem kell aggódnod, hogy mi történhet, lakásodban, hiszen a Z-Wave megfelelő okos otthoni berendezéseivel teljesen biztonságban tudhatod, függetlenül attól, merre jársz a világban.
fbq('track', 'ViewContent');