Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Okos apartmanok: mik az igényeik az apartman vásárlóknak 2018-ban

Az okos lakásautomatizálás minden fél számára nyereség. Akár egy ingatlan tanácsadó cégnek vagy egy pihenni vágyó vendégnek vagy egy először lakást vásárlónak, mindenkinek egyaránt kényelmet nyújthat a most legújabb okos technológia a piacon.

Az okos lakásautomatizálás minden fél számára nyereség. Akár egy ingatlan tanácsadó cégnek vagy egy pihenni vágyó vendégnek vagy egy először lakást vásárlónak, mindenkinek egyaránt kényelmet nyújthat a most legújabb okos technológia a piacon.

 

2018-ban már szinte alig tehetsz bármit, anélkül, hogy valahol ne találkoznál bármilyen okos technológiával. A világ különböző cégei keményen dolgoznak, hogy megteremtsék a legújabb, legnaprakészebb technológiát, ami megkönnyítheti az emberek életét. Ellenőrizd lakásod hőmérsékletét. Monitor biztonsági rendszerek. Hozzáférés a világításokhoz mindenhol. Állj meg és indíts szórakozási lehetőségeket a ház körül. Az okos technológiával kényelmesebbé válhat az életed.

De valójában mi a fontos azoknak, akik lakást szeretnének bérelni? A bérlők sokszor nem tudják hogyan néz ki pontosan rendszerük, és ez milyen szolgáltatásokat tud nyújtani és, hogy az okos technológia mely szempontjai a legfontosabbak.

 

A Piac

Az Amazon személyi asszisztense, Alexa, okostelefon-kapcsolat, kulcs nélküli beleléptetés, otthoni biztonsági rendszerek és még az izzók is sokkal okosabbak. Hamarosan nélkülözhetetlen lesz az okos technológia funkciója minden lakásban a világon. Szóval mi a legfontosabb?

A bérlők értékelik, ha egy szolgáltatás segítségével pénzt takaríthatnak meg. Számos tanulmány szerint, a bérlők jelentős értékeket érnek el néhány fő okos technológiában: termosztát vásárlással, biztonsági megfigyelőkkel és videó megfigyelőkkel, valamint a kulcs nélküli bejárattal. Egy frissebb tanulmány a Software Advice-ról azt mutatja, hogy az „Y Generációs” bérlők 86 százaléka hajlandó lenne még többet fizetni, az okos technológia havi bérleti díjáért is. Miért nem tesszük boldoggá a vevőket azon a helyen, ahol lakást bérelnek?

 

Vessünk csak egy pillantást az okos technológiájú ellátásokra, majd felfedezhetjük miért is olyan fontos ez a bérlők számára.

 

Termosztátok Heatit Wall szoba termosztát, néhány okból fontosak. Először is, az okos termosztátokat távoli helyről is lehet vezérelni és a hőmérsékletét szabályozni. Így nagy megtakarítás figyelhető meg minden hónap végén, a számlánkon. Ha nyaralni mész, de véletlenül elfelejtetted lejjebb venni a hőmérsékletet, csak használd az alkalmazást. Az okos termosztátok energiát takarítanak meg, ami évente több 10.000Ft plusz kiadástól menti meg a bérlőt.

 

Biztonsági és videó felügyelet

Az okos otthoni biztonsági rendszer számos okból fontos. Először is, a bérlőnek meg kell védenie értékeit. Nem a saját lakásodban élsz, csak béreled, de attól még biztonságban kell tartanod. Ha egy épület földszintjén élsz, akkor biztos sokan direkt benéznek a lakásodba. Az okos otthoni biztonsági rendszer bevezetése megkönnyíti kiküszöbölni az aggodalomra okot adó helyzeteket. Ezek a rendszerek figyelmeztethetik a hatóságokat is egy betörés esetén, és növelik annak az esélyét, hogy a bűncselekményt elkövető személy fogságba kerüljön. A bérlők tudni szeretnék, hogy biztonságot élveznek egy esetleges bűncselekmény esetén. Akár egy luxus apartmanban vagy egy vidéki apartman komplexumban laksz, mindig fontos, hogy biztonságban érezd magad.

Az okos biztonsági rendszerek lehetővé teszik a bérlők számára, hogy figyelemmel kísérhessék otthonuk főbejáratát és az egész lakást, akárhol is vannak. A mobilalkalmazások segítségével a felhasználó kapcsolatba léphet a hatóságokkal vagy megtekintheti a lakásban történt eseményeket. Ez hasznos lehet azoknak is, akik háziállatot tartanak a lakásukban. Végül a bérlői biztosítások olcsóbbá válhatnak a megnövelt biztonsági rendszerek miatt. A legtöbb biztosító társaság csökkenti a biztosítási díjat, azoknak az ügyfeleknek, akik megfigyelt okos biztonsági rendszerrel rendelkeznek - még egy remek módja, hogy pénzt takaríts meg.

 

Kulcs nélküli bejárat

Hányszor fizettél már illetéket valakinek, hogy nyissa ki a bejárati ajtódat, miután elveszítetted a kulcsodat? Van egy pótkulcsod, de azt ellopták az "Üdvözöllek" feliratú lábtörlő alól? És most? Ez a kulcs nélküli zárral sosem fog problémát jelenteni. A kulcs nélküli bejárat nagyobb kényelmet és nagyobb biztonságot nyújt a bérlőnek. Nem kell költened családtagjaid új kulcsaira, minden alkalommal, amikor elhagyod a pótkulcsokat, így még pénzt is tudsz megtakarítani.

 

Az okos otthoni technológiák fontosak a bérlők számára. Ez az első lépés a csúcsminőségű élmény biztosításához. A technológia elérhető, szóval szerezd be a bérlők számára.

 

forrás: www.z-wave.com
blog comments powered by Disqus