Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Az új Zipato vezérlő központ méretével és árával hívja fel magára a figyelmet


A Zipabox kistestvére olcsóbb és kisebb elődjénél, de csak Z-Wave rendszerben működik. Erős processzorral rendelkezik, így hatékonyan tudja vezérelni okos otthonunknak.


Egy elismert okos otthon specialista a horvát Zipato. Az elmúlt időszakban piacra dobta eddigi legkisebb okos otthon vezérlőközpontját. A Zipamicro névre keresztelt okos otthon vezérlőközpont tényleg nagyon kicsi lett. Mérete mindössze 6 x 6 x 5 cm. A kistestvér jellegből fakad, hogy lényegesen olcsóbb, mint az eddigi legkisebb központjuk, a Zipabox. Ára 34 900 Ft lesz. Sajnos a kis méretnek és az olcsóságnak oltárán fel kell áldozni a moduláris bővíthetőséget, tehát nincs ZigBee és egyéb bővítőmodul. A meglepően kis mérethez viszont kapunk egy erős processzort, ráadásul opcionálisan akkuval védhetjük meg eszközünket az áramkimaradásoktól, tehát tényleg kiválóan alkalmas lehet okos otthonunk hatékony vezérlésére.
Részletesebb leírást itt találsz.

 

(forrás: www.tavvezerles.hu)