Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

világításvezérlés

2018. 09. 10. 18:50:57
Egész évben keményen dolgozol, megérdemled, hogy elmenj az egyik kedvenc nyaralóhelyedre és feltöltődj. Bár már vége van a nyárnak, de ez ne riasszon el attól, hogy elutazz. Míg távol vagy az otthonodtól, nem kell aggódnod, hogy mi történhet, lakásodban, hiszen a Z-Wave megfelelő okos otthoni berendezéseivel teljesen biztonságban tudhatod, függetlenül attól, merre jársz a világban.
2017. 02. 24. 14:23:06

 

A Philips Hue termékcsalád az intelligens világítás éllovasa. Lámpáik, okos izzóik, ledszalagjaik okostelefonnal, tablettel, de akár okosórával is vezérelhetőek, amelyekhez számos applikáció elérhető a Google Play Áruházban, illetve a App Store-ban. A következőkben bemutatunk 5 népszerű és hasznos applikációt a Philips Hue termékekhez.

2016. 03. 22. 18:40:58

Február 17-én Twitteren tette közzé nyílt felhívását a Philips, amelyben béta tesztelőket keres a legújabb Philips Hue  alkalmazásához. A lelkes tesztelők csatlakozhattak és véleményükkel beleszólhattak az új világítást vezérlő app végső kialakításába. A felhasználók segítségével kialakított applikáció "egy teljesen új világítási élményt" fog nyújtani a felhasználóinak.

2016. 01. 10. 17:01:00

 

Képzelj el egy otthont, ahol a fényforrásokat a kanapédról irányíthatod okostelefonod vagy tableted segítségével és mindezzel még pénzt is spórolsz. Ismerkedj meg a Philips Hue intelligens LED fényforrásaival és engedd, hogy elvarázsolja otthonodat.