Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Vezeték nélküli töltő a legújabb iPhone 8, 8Plus és X készülékekhez

Vezeték nélküli töltő a legújabb iPhone 8, 8Plus és X készülékekhez

 

Az utóbbi napokban sokan kerestetek meg bennünket azzal a kéréssel, hogy ajánljunk olyan vezeték nélküli töltőt, amely kompatibilis iPhone 8, 8 Plus és X készülékekkel.

Quazar Charger Plate vezeték nélküli töltőpad iPhone 8, 8 Plus és iPhone X készülékekhez

A Quazar Charger Plate egy univerzális vezeték nélküli töltőállomás, amivel egyszerű ráhelyezéssel töltheted iPhone készülékedet. A töltő NFC (Near Field Communication) technológián alapuló Qi szabványú eszköz, így tölthetsz vele minden olyan okostelefont, ami rendelkezik beépített NFC funkcióval. Mivel az iPhone 8, 8 Plus és az X készülékek is rendelkeznek NFC-vel, ezért tökéletes választás lehet ez a fajta wireless töltő.

A Quazar Charger Plate vezeték nélküli töltő a legjobb töltést adja az iPhone-odnak, ami jelenleg 5W, tehát az iPhone-hoz kapott töltővel egyenlő sebességre képes, amivel nem romlik az eszköz akkumulátora hosszabb távon sem.

Vezeték nélküli töltés maximális biztonság mellett

A termék túltöltés, rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelemmel is rendelkezik, így biztosan lehetünk benne, hogy a drágán megvásárolt okostelefonunkban nem fog kárt tenni.

A Quazar Charger Plate 8.490 Ft-os áron vásárolható meg webáruházunkban fekete és fehér színekben.

Videó az eszköz kicsomagolásától egészen a használatba vételig

 

fbq('track', 'ViewContent');