Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Vera Plus SmartHome Gateway: beüzemelés 9 egyszerű lépésben

Kovács Péter
2017. 01. 08. 23:03:50
Vera Plus SmartHome Gateway: beüzemelés 9 egyszerű lépésben

 

A Vera Plus Smarthome Gateway egy sokoldalú intelligens otthon központi egység, amely integrálja Z-Wave eszközeit. Otthoni hálózata segítségével távolról vezérelheti okosotthon eszközeit okostelefon, tablet vagy akár asztali pc segítségével. Lehetősége nyílik, hogy ellenőrizze és vezérelje otthonát bárhol is jár.

Beüzemelési segédlet a Vera Plus Smarthome Gateway Z-Wave okos otthon központi egységhez

A következőkben az egyik legjobb ár-érték arányú Z-Wave protokollt használó Vera Plus Smarthome Gateway beüzemelését mutatjuk be 9 egyszerű lépésben:

1. Csatlakoztassa az eszközt hálózati áramforráshoz az adapter segítségével, továbbá a LAN kábellel az otthoni routerének egy szabad portjához.

 

Az eszköz 1-2 perc alatt üzemkész, melyet a következő állapotjelző LED lámpák jeleznek.

● Power ● Internet ● Wi-Fi ● Z-Wave ● Service ● Zig-Bee ●Bluetooth

2. Nyissa megy egy web böngészőben a http://home.getvera.com/ oldalt. Amennyiben nem rendelkezik másik Vera vezérlővel és nincs még Vera fiókja, úgy válassza a ”I have a new controller to set up” menüpontot.

3. Fogadja el a szerződési feltételeket és kövesse az utasításokat. (Next --->)

4. A következő lépésben ki kell választania a Vera vezérlő típusát (Vera PLUS --->)

5. A következő lépésben be kell azonosítania eszközét, ehhez írja az eszköz hátoldalán található S/N és MAC address karaktersorozatokat a megfelelő mezőbe.

6. Ezután egy listában megjelenik az Ön vezérlője, kattintson a ”Connect” gombra.

7. A következő oldalon válassza a ”Create new account” menüpontot, majd adja meg adatait, melyekkel regisztrálni kívánja új Vera fiókját. Majd kattintson a ”Register” gombra. Ezzel létrehozásra kerül az új Vera fiókja és a vezérlő egység hozzárendelődik a fiókhoz.

8. A regisztráció néhány másodpercig tart, utána átugrik az oldal a Vera PLUS vezérlőnek a kezelőfelületére, itt kövesse a kezdeti beállítási lépéseket.

9. A kezdeti lépésekben meg kell adnia nevét, email címét, a lokalizációt és mobil telefonszámát, ezek az adatok feltétlen szükségesek, hogy a Vera PLUS minden szolgáltatását igénybe tudja venni.

Webáruházunkban vásárolt termékekhez további szakmai supportot nyújtunk, amennyiben nem boldogul az eszköz(ök) használatával.

fbq('track', 'ViewContent');