Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Teszteltük a Quazar Q-Solar Cell napelemes power bankját

Teszteltük a Quazar Q-Solar Cell napelemes power bankját

A Quazar minőségi okos eszközöket és kiegészítőket gyártó magyarországi vállalkozás, amely termékeivel a legmodernebb technológiát kínálja vásárlói számára. A kiváló minőségű alapanyagok használata mellett komoly hangsúlyt fektetnek az eszközök megjelenésére és stílusára. Teljes termékkínálatuk megtalálható webáruházunkban, mint pl.: a külső akkumulátorok (powerbank), vezeték nélküli töltők és okos pendrive-ok, valamint mobil optikák és bluetooth speakerek is.

Mostani cikkünkben a Q-Solar Cell eszközüket vesszük szemügyre, ami egy napelemes külső akkumulátor. Már a nevéből is látszik, hogy egy napelemes funkcióval kombinált külső akkumulátorról van szó, amelyet nem csak 220-ból lehet tölteni, hanem működéséhez elegendő mindössze a napfény, amelyből energiát nyer.

Minőség mindenek felett

A termék csomagolásán már rögtön szembetűnik az "ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG" címke, ami arról árulkodik, hogy a terméket a szállítás előtt átvizsgálták és letesztelték, így biztosak lehetünk benne, hogy tökéletesen működő terméket kapunk a kezünkhöz.

Igazi outdoor powerbank, amely bírja a gyűrődést

A kicsomagolás után egy masszív, erős, 10.000 mAh kapacitású powerbank néz vissza ránk, ami első ránézésre megbirkózik bármilyen szélsőséges körülménnyel. Meglehetősen strapabíró, csepp-, por- és ütésálló kivitelben készült, amelyet még egy karabinerrel is felszereltek, hogy pl. falmászás esetén magunkra tudjuk erősíteni. A hátlapon lévő iránytű elősegíti a tájékozódást akkor is, ha GPS, vagy térerő nélkül maradunk. A Quazar Q-Solar Cell az alján található két nagyobb LED lámpának köszönhetően éjszakai környezetben is biztos társunk lesz.

Dupla USB kimenet a váratlan helyzetekre

A Q-Solar Cell USB kimeneteit tekintve egy 2.1, valamint egy 1 amperes teljesítménnyel képes tölteni egyszerre akár két eszközt is. Abban az esetben, ha nem a napelemmel, hanem normál aljzatról szeretnénk használni az akkut, könnyedén megtehetjük azt a microUSB kimenetnek köszönhetően.

A napelemes rész felett apró LED-ek jelzik a powerbank töltöttségi szintjét. A zöld fény jelzi számunkra, hogy maximumon üzemel az eszközünk. Fontos tudni, hogy legalább négyszer le kell meríteni és fel kell tölteni ahhoz, hogy végül a teljes kapacitását ki tudjuk használni.

A Q-Solar Cell teljesítményét és funkcionalitását tekintve egy remek választás lehet azok számára, akik kültéri használatra keresnek külső akkumulátort. A termék 8.990 forintért vásárolható meg webáruházunkban, ami figyelembe véve a kapacitását, a dupla töltési lehetőséget, a zseblámpa funkciót, valamint a napelemes töltést kiváló ár-érték aránynak mondható.