Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Rögzítőpanel Danalock V3 zárbetéthez

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Cikkszám: Dan_mon_plate
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-05-11

Leírás és Paraméterek

A mounting panel segítségével a már meglévő zárbetétre könnyedén felszerelhetjük a Danalock V3 okos zárat, ennek feltétele, hogy a zárbetét vészzár funkciót tudja, vagy átalakítható legyen.  
  • meglévő zárbetétre szerelhető
  • egyszerűen telepíthető

A mounting panel segítségével a már meglevő zárbetétre könnyedén felszerelhetjük a Danalock V3 okos zárat, ennek feltétele, hogy a zárbetét vészzár funkciót tudja, vagy átalakítható legyen. 

Az eredeti zárbetétünk ideális esetben elegendő, ha csak 5 mm-re lóg ki az ajtó belső oldalán, ekkor az adapter az ajtó síkjára feküdhet fel, nem fog a szükségesnél jobban kiállni az ajtóbál a rászerelt Danalock. Egy kulcsunk fejét a mellékelt rajz szerint le kell fűrészelni, illetve a zárbetétet alkalmassá kell tenni arra, hogy mindkét irányból egyszerre bedughassuk a kulcsunkat (ha kívülről kulccsal kell esetleg nyitnunk).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek