Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Quazar Blackbox Ultra HD akciókamera teszt

Quazar Blackbox Ultra HD akciókamera teszt

 

Ismerd meg a Quazar Blackbox Ultra HD akciókameráját, amely társad lehet a legszélsőségesebb körülmények között is. Segítségével megörökítheted az extrém pillanatokat legyen szó túrázásról, bringázásról, motorozásról, búvárkodásról vagy éppen síelésről.

Milyen akciókamerát válasszak?

Tehetjük fel a kérdést és a választást nehezíti, hogy jelenleg a piacon számtalan gyártó különböző minőségű és árkategóriájú termékei közül válogathatunk. A sportkamerák közül összeszedtük néhány pontban miért érdemes a Quazar BlackBox UltraHD akciókameráját választanod.

Egy sportkamera sokrétű kiegészítő készlettel

A Quazar BlackBox akciókamerához közel 20 kiegészítő tartozik. A kiegészítőkkel mindig a kívánt alkalomhoz illően tudjuk használni a sportkameránkat. A kiegészítők között találunk vízálló tokot, pót hátlapot, másodlagos akkumulátort, törlőkendőt, pántokat illetve rögzítőket, amellyel pl.: selfie botra, sisakra vagy biciklire szerelhetjük a kamerát.

Többféle videó mód

A kamerával készíthetsz videókat hangfelvétellel vagy anélkül, time-lapse, loop recording és slow motion módban is. Mindegyikhez saját menü és többféle beállítási lehetőség érhető el, hogy bármilyen körülményhez alkalmazkodhass.

A videó módban lehetőség van akár 4K 30fps felbontású felvételek készítésére is, ez a legjobb elérhető minőség. Ezt a minőséget csak akkor használd, ha UltraHD felvételek megjelenítésére alkalmas eszközzel is rendelkezel. Mi egyébként a FullHD 60fps minőséget ajánljuk, ami sokkal több eszközzel jeleníthető meg, és egy folyamatos, szuper képminőséget biztosít, ráadásul így az mikroSD kártyára is több fér majd a felvételekből.

A készülék menürendszere áttekinthető és könnyen kezelhető, a különböző beállításokkal különböző műszaki tartalmú paraméterrel rögzítheted a felvételeket. Ezekről részletesebben a bemutató videóban és a magyar nyelvű használati utasításban találhatsz megfelelő tájékoztatást.

Akár 16 megapixeles fotók

A kamera egyik kiemelt erőssége, hogy akár 16 megapixel felbontásban készíthetünk vele képeket. Az akciókamera látószöge 170 fokos, így elég sok minden belefér a keresőképbe, amit egy 2 hüvelykes kijelzőn láthatunk. A kamera elején található egy LEDes villanófény is, amely jól jöhet éjszakai körülmények között. A vaku még vészjelzés leadására is alkalmas. A fénykép készítéshez több módot találunk a menüben: időzítés, automata, vagy DramaShot funkció.

Felvételek rögzítése WIFI-n keresztül

A kamerában megtalálható egy beépített WiFi egység. Így a kapcsolódó applikáción keresztül (minimum Android 4.0 és iOS 7.0) könnyedén megoldható az okostelefon és a kamera közti kommunikáció, és akár távolról is exponálhatunk, képeket/videókat másolhatunk, vagy élőben nézhetjük a kameraképet.

4K felbontású és lassított videók

A Quazar BlackBox akciókamera tartja a lépést a technológiai fejlődéssel. A kamera 4K felvételekre képes. A tökéletes képminőség mellett kiemelendő a lassított filmek készítése, Full HD-ban 60 fps, HD-ben pedig akár 90 fps-t is be lehet állítani. A felvett adatokat pedig egy maximum 64 GB kapacitású MicroSD kártyán tárolhatod, amelyet a kamera oldalán lévő foglalatba csúsztathatunk be.

Győződj meg a teljesítményéről

 

 

Vásárold meg webáruházunkban a Quazar BlackBox akciókamerát fekete vagy fehér színekben mindössze 36.990Ft.ért!