Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Parrot POT: Így működik az okos virágcserép

2017. 02. 25. 23:27:15
Parrot POT: Így működik az okos virágcserép

 

Ugye Önnel is előfordult már, hogy növényei idő előtt megadták magukat a nem megfelelő ápolás miatt. Felmerül a probléma, hogy ki ápolja növényeinket, ha elutazunk 1-2 hétre nyaralni? Legújabb termékünk, a Parrot POT névre hallgató intelligens virágcserép végleg megoldja ezeket a problémáinkat.

Parrot POT: az intelligens "kertész"


 

A Parrot Pot intelligenciája abban rejlik, hogy Bluetooth kapcsolaton keresztül képes kétoldalú kommunikációt folytatni okostelefonunk és az eszköz között. Az ehhez szükséges alkalmazás a Flower Power névre hallgat, amely ingyenesen letölthető Android- vagy iOS-alapú telefonra vagy tabletre, a hardver pedig magában a cserépben található.
 

   
 

Perfect Drop funkcióval a mindig megfelelő vízmennyiségért

A Perfect Drop funkció segítségével mindig a megfelelő vízmennyiséget juttathatjuk el a cserépben lévő növényünknek a megfelelő időzítéssel. A Perfect Drop öntözőrendszernek köszönhetően a Parrot POT kizárólag akkor öntözi növényeinket, amikor szükségünk van rá. Ezenfelül az eszköz automatikusan alkalmazkodik a növény természetes életciklusához és eszerint időzíti az öntözést növényünknek.
 

 
 

Üde és friss növények több hétnyi távollét után is

Az eszköz rendelkezik egy ún. ön-öntöző üzemmóddal is. A Plant Sitter segítségével a Parrot POT akár egy hónap felügyelet nélküli gondoskodást is lehetővé tesz számunkra. A locsolási szintek szabályozásával növényünk egészséges és életteli marad akár több hét távol lét után is, így mindig nyugodtak lehetünk benne, hogy egészséggel teli növények illatára érkezünk haza.

4 szenzorral az egészséges növények védelméért

A Parrot POT négy beépített szenzor segítségével valós időben figyeli és méri a fény, a hőmérséklet, a talajnedvesség, és a tápanyagok arányának változását. A szenzoroknak köszönhetően ajánlásokat és figyelmeztetéseket kapunk okostelefonunkra vagy tabletünkre, hogy mindig naprakészek legyünk növényeink állapotáról. Minden összegyűjtött információ és adat azonnal hozzáférhető eszközünkön a Bluetooth Low Energy vezeték nélküli kapcsolat segítségével. Ráadásul több mint 8000 növény adatbázisához is hozzáférhetünk a paradicsomtól a rozmaringon át egészen az orchideáig.
 

   
 

A mobil kamerájával készíthetünk fotókat a növényeinkről, amiket automatikusan egy megadott albumba menthetünk le. Emellett olvasgathatunk a növényünk ápolásáról számos érdekességet, de ha mindezt meguntuk, akkor lapozhatunk és elmélyíthetjük tudásunkat más virágokkal, fűszerekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel kapcsolatban az óriási adatbázisnak köszönhetően. Sőt, ha bekapcsoltuk a helymeghatározást, akkor még arra is lehetőségünk van, hogy rászűrjünk a környékünkön honos bel- vagy kültéri növényekre.

 

A terméket keresse webshopunkban fekete, fehér és téglavörös színekben.