Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Okos ajtózár: nyissa ingatlanját bárhol bármikor

Okos ajtózár: nyissa ingatlanját bárhol bármikor

 

Az okos zárak vagy intelligens zárak ma már lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy akár távol otthonunktól, irodánktól vagy akár nyaralónktól nyissuk-zárjuk a bejárati ajtónkat úgy, hogy ki sem mozdulunk otthonról. 

Távoli ajtóvezérlés okos zárral

Ahhoz, hogy otthonunk ajtaját akár több száz kilométerről is vezérelhessük alapvetően 3 dologra van szükségünk: 1. jól működő internet kapcsolatra, 2. egy okos zárra és 3. egy okosotthon központi egységre. Az okos otthon központi egység felel azért, hogy biztosítsa az okos eszközünkről (telefon, tablet vagy akár PC) leadott parancs továbbítását az okos zár felé. Az internet kapcsolat segítségével az okos otthon központi egység továbbítja a szükséges jelet (Z-Wave Plus) az okos zárnak, így az valós időben nyitni és zárni tudja az ingatlan ajtaját.

Amellett, hogy távolról vezérelhetjük ingatlanunk ajtaját a központi vezérlő kezelőfelületén lehetőségünk nyílik arra is, hogy valós időben nyomon kövessük a bejárati ajtó aktuális állapotát. Meggyőződhetünk róla, hogy bezártuk-e az ajtót és ha esetleg nem, akkor is gombnyomással beavatkozhatunk, véget vetve így a "vajon bezártam az ajtót?" típusú kérdéseknek.

Adjon hozzáférést vendégeinek, kollégáinak

Az okos zárakat előszeretettel használják a szálloda és nyaralótulajdonosok is. Kényelmes megoldást jelent, mivel vendégeinknek mindössze néhány gombnyomással adhatunk hozzáférést, amelyet lekorlátozhatunk ott tartózkodásuk idejére. További idő és költségmegtakarítást jelenthet, hogy nem kell elutazni a kulcsok át- vagy visszaadásáért.

A távoli hozzáférés szintén jól jöhet olyan speciális helyzetekben, amikor éppen nem tartózkodunk az ingatlanban, de szükséges lenne beengedni ismerősünket vagy kollégánkat.

 

Nézze meg hogy működik az okos zár a gyakorlatban

 

 

Danalock V3 beüzemelése lépésről lépésre

 

 

Okos zárat szeretne otthonába? Cikkünk végén megtalálja a szükséges eszközöket vagy kérdés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken.