Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Nyissa otthonát Danalock intelligens zárral!

Kovács Péter
2016. 06. 16. 15:06:11
Nyissa otthonát Danalock intelligens zárral!

 

Az intelligens otthon rendszerekben a riasztók és zárak okosítása mindig nehéz kérdés. Nehezen adunk bizalmat az okos biztonsági megoldásoknak, hiszen amit eddig csak mi tudtunk manuális kinyitni, bezárni, azt most elektronikusan, akár automatizáltan is megtehetjük az okos rendszeren keresztül. Az elmúlt 1-2 évben az okos otthon biztonsági kiegészítők nagyon sokat fejlődtek. Biztonságban és megbízhatóságban is felzárkóztak a többi alkalmazási terület eszközeihez.

Hogyan működik a Danalock intelligens zár?

A Danalock intelligens zár a hagyományos zárbetétek helyére könnyedén beszerelhető a különböző méretben kapható cilindereknek köszönhetően. A zár elemmel működik, tehát nincs szükség kábelekre és az extra energiatakarékos technológiának köszönhetően hosszú és megbízható működésre számíthatunk. A Danalock intelligens zárak több változatban kaphatóak. Az egyszerű Bluetooth-os változatot bármilyen iOS vagy Android operációs rendszerű okos telefonnal vezérelhetjük. Akik meglévő okos otthon rendszerük segítségével is szeretnék vezérelni, azok számára elérhető a Z-Wave kompatibilis változat is. 


Forrás: thegatgetflow.com

„Elfelejtetem bezárni a lakást. Most fordulhatok vissza.”
Semmi szükség rá, ha Danalock intelligens zára van. Bárhol is legyen, ellenőrizheti a zár állapotát és szükség szerint bezárhatja vagy kinyithatja lakását. 

„Lemerült a mobilom, most hogy jutok be így a lakásba!?” 
Semmi baj, mert a Danalock intelligens zár kívülről, kulccsal is nyitható arra az esetre, ha lemerült vagy nincs nálunk a mobilunk, belülről pedig egy érintéssel zárható vagy nyitható.

 

Könnyített nyitás a könnyebb hétköznapokért

Az Easy Access funkció bekapcsolását követően már elő sem kell vennünk a mobiltelefont a zsebünkből, mert a Danalock okoszár automatikusan nyitja az ajtót, amikor hazaérünk.
A Danalock intelligens zár nagyszerű megoldás azok számára, akik szeretnék elfelejteni a kulcscsomókkal járó mindennapos problémákat és biztonságosabbá kívánják tenni otthonukat.

blog comments powered by Disqus