Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Nold Open: megérkezett a legújabb technológiájú garázs és kapuvezérlő

Dezső Máté
2016. 10. 16. 13:34:29
Nold Open: megérkezett a legújabb technológiájú garázs és kapuvezérlő


A Nold OPEN egy okostelefonnal vezérelhető ajtó, kert-, garázskapu nyitó eszköz. A magyar Nold Technologies terméke a napokban került piacra és egyre nagyobb népszerűségnek örvend innovatív technológiájának és egyszerű beüzemelésének köszönhetően.

Nold Open: a garázs és kapuvezérlés új generációja

Az eszköz segítségével nincs szükség többé távirányítókra az elektromos működésű kapuk, ajtók vezérléséhez. A Nold OPEN egyszerűen, akár szakember segítsége nélkül is könnyen beszerelhető a meglévő kapu működtető motorokhoz. Természetesen az eredeti távirányítók továbbra is használhatóak maradnak, azonban lehetőségünk nyílik a kapu, ajtó vezérlésére Android vagy iOS alapú okostelefonunkról.

Széleskörű felhasználási lehetőségek

A Nold applikációja segítségével nem csak egyetlen felületről kezelhetjük garázsajtóinkat, kertkapuinkat, hanem lehetőség nyílik a hozzáférés ideiglenes, egyszeri vagy hosszabbtávú megosztására is ismerőseink körében. Ennek a funkciónak köszönhetően nem csupán az otthoni felhasználásra lehet hasznos a Nold Technologies eszköze, hanem cégek, logisztikai központok, raktárak, parkolók kapuinak, sorompóinak kezelése is egyszerűen megoldható, a hozzáférés megosztható a dolgozók, ügyfelek körében. A nyaralók, bérlemények, apartmanházak üzemeltetését is egyszerűbbé teheti az új okoskütyü.

 

A Nold OPEN Bluetooth 4.0 technológiát használ, annak 128 bites titkosítása mellett a Nold mérnökei további biztonsági megoldásokat alkalmaztak a fejlesztések során, így nyugodtan bízhatunk az eszköz megbízhatóságában.

A Nold Technologies ígérete szerint hamarosan további smarthome eszközökkel is piacra lép, melyek várhatóan Apple HomeKit kompatibilisek lesznek.

További információhoz és a termék megvásárlásához kattintson IDE.