Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Nokia Thermo okoshőmérő

Ár:
41.900 Ft (32.992 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SCT01-All-Inter
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 24.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Withings

Leírás és Paraméterek

A Nokia Thermo hőmérő a homlok közelében végzett egyszerű, ám igen pontos testhőmérséklet-mérést tesz lehetővé. Az értékek gyorsan, automatikusan szinkronizálhatók az iOS-készülékre telepített Thermo alkalmazással. Így egyszerűen nyomonkövetheti a mérések eredményét és a belázasodásokat, Emlékeztetőket kaphat, és közvetlenül iPhone-ján vagy iPadjén rögzítheti a lázzal együtt jelentkező tüneteket és a gyógyszerek adatait.

Klinikai pontosság

A Thermo a halántékartériából mér. Ez ideális hely a hőmérséklet mérésére, mivel a keringő vér a test belsejéből érkezik erre a pontra. Ahogy elhúzza a Thermo hőmérőt a homlok előtt, 16 infravörös érzékelője a korszerű HotSpot Sensor technológia segítségével, több mint 4000 eredményből keresi meg a legmelegebb pontot.

Letisztultság és egyszerűség

Kiemelkedően egyszerű mérés a homlok közelében, a bőr érintése nélkül. A Thermo a hagyományos működésű eszközökkel ellentétben nem kerül érintkezésbe nyállal, fülzsírral vagy más testnedvekkel – kiemelkedően higiénikus, egyszerűen kezelhető lehetőséget kínál a testhőmérséklet mérésére bárkinél: akár alvó csecsemőknél is.

Azonnali visszajelzés

Az értékek világító jelekkel jelennek meg a készüléken. Emellett színkódos LED-fény is jelzi a normál testhőmérsékletet, a hőemelkedést és a lázat a felhasználó életkora alapján. Az egyes felhasználók nevei is megjelennek a készüléken. A mérés hozzárendeléséhez elég a megfelelő névhez lapozni. A felnőttek az egyszerű kezelhetőséget értékelik nagyra, a gyerekek pedig izgalmasnak találják, hogy a nevük ki van írva a készülékre.

Tudd, mikor kell cselekedni

A mérések automatikusan szinkronizálódnak iPhone-jával vagy iPad-jével. A Thermo app az életkor, a lázmérési előzmények és a tünetek alapján egészségügyi tanácsokkal is szolgál. A Bostoni Gyermekkórház Thermia modulja is megtalálható az alkalmazásban – ez a modul a megfelelő gyógyszerekről és adagolásról kínál hasznos információkat.

Átfogó egészségügyi napló

A testhőmérséklet és a tünetek követésén túl megjegyzéseket és gyógyszerekre vonatkozó adatokat, sőt akár fotókat is rögzíthet a felhasználói profiljában. Így jobban átláthatja, használ-e a kezelés, valamint pontosan meg tudja osztani az előzményeket orvosával.

Apple-kompatibilis

A Thermo alkalmazás az iOS 8 vagy újabb rendszerrel kompatibilis, és szinkronizálható az Apple Egészség alkalmazásával. A lázmérési eredmények a Nokia Health Mate app idővonalán is megjeleníthetők.

Kiemelt jellemzők:

  • Kiemelkedően pontos mérések
  • Az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhivatal (U.S. FDA) engedélyével
  • Behatolás- és érintkezésmentes mérés
  • Ultragyors mérés, színkódolt lázjelzés
  • Alkalmazáson belüli egészségügyi tanácsok a Bostoni Gyermekkórház által fejlesztett Thermia szolgáltatásból
  • Akár nyolc felhasználó profiljának kezelése
  • Az elemek élettartama akár 2 év


Hogyan működik?

A Thermo a homlok érintése nélkül működik, így használatával kivételesen higiénikus a testhőmérséklet mérése.
A lázas állapotok, tünetek és gyógyszerek adatainak rögzítése  iPhone készüléke segítségével az egész család számára.

A doboz tartalma:

  • Nokia Thermo hőmérő
  • Két AAA méretű elem
  • Rövid használati útmutató
További jellemzők Működtetéséhez telepek szükségesek, Bluetooth, Kompatibilis az Egészség alkalmazással, vezeték nélküli
Internetelérés Egyes szolgáltatásokhoz internetelérés szükséges
Bluetooth-kompatibilitás Bluetooth 4.0
Áramforrás Akkumulátoros tápellátás
Elemek/akkumulátorok AAA
Akkumulátor-üzemidő Körülbelül két év
Hossz 11,6 cm
Szélesség 3,3 cm
Mélység 3,3 cm
Tömeg 75 g

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Nokia Thermo, okoshőmérő