Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Nanoleaf Aurora – a legjobb dizájn világítás, amit valaha láttál!

Kovács Péter
2017. 01. 27. 22:17:00
Nanoleaf Aurora – a legjobb dizájn világítás, amit valaha láttál!

 

Az otthoni világítás új generációja megérkezett. Ismerje meg a Nanoleaf Aurora intelligens LED paneleiből álló okosvilágítás rendszert,

Nanoleaf Aurora: a modern lakberendezés innovatív eleme

A modern lakberendezés szerves részét képező dizájn és hangulatvilágítás eszközök között nemrég új versenyző tűnt fel. A Nanoleaf 2013-ban indította el első projektjét a Kickstarteren, azóta pedig már számos termékkel van jelen a piacon.
Legújabb innovációjuk a tavaly bemutatott Nanoleaf Aurora lett, ami idén elnyerte a CES 2017 Innovációs díját. A Nanoleaf szerint az Aurora nemcsak egy világítóeszköz, hanem sokkal több annál. Valójában egy élő festmény, de nézzük meg mit is tud:

Az Aurora tudja mindazt, amit versenytársai, azaz lényegében egyedi színvilágot varázsolhatunk segítségével otthonunkba és mindezt kényelmesen, okostelefonunkról végezhetjük egy applikáció segítségével. Az Aurora azonban sokkal több ennél. A Nanoleaf Aurora fejlesztői a világítótest formáját a felhasználó kreativitására bízzák, így felhasználásának csak a képzelet szab határt.

Az alapcsomagban található 9 db háromszögből modulárisan bármilyen alakzat kirakható. A kirakott formát az okostelefonos applikációból tudjuk programozni. Beállíthatunk egyedi színösszeállításokat, színátmeneteket, színváltó effekteket és a számos funkciót kombinálhatjuk is. Ha a 9 darab leaf (levél) kevés lenne, vásárolhatunk bővítő csomagot, mely segítségével további három darab levéllel bővíthetjük a kirakott alakzatot. A rendszer összesen 30 panelt tud kezelni egyszerre, melyekből hatalmas kreatív alakzat építhető.

Könnyedén integrálható Apple HomeKit termékekkel 

A Nanoleaf Aurora Apple HomeKit kompatibilis, így ha rendelkezünk ilyen okosotthon rendszerrel akkor könnyedén integrálni tudjuk.
Várhatóan még az év elején számos új, plusz funkcióval bővül az applikáció, többek között lehetőségünk lesz:

  • hangvezérlésre Alexa vagy Siri segítségével
  • zenére történő fényjátékra
  • IFTT, mely lehetőséget ad az automatizálásra
  • DMX vezérlési lehetőségre, mely alkalmassá teszi, hogy akár éjszakai klubokban, diszkókban is integrálható legyen a meglévő fénytechnikai rendszerbe

A Nanoleaf Aurora néhány felhasználási lehetősége

   

    

További információért vagy a megrendelésért keresse a termékeket webáruházunkban! Ha tetszett a cikk ossza meg ismerőseivel!