Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Készülj fel a szezon meccseire a Z-Wave-el

Készülj fel a szezon meccseire a Z-Wave-el

Elkezdődött a 2018/19-es foci szezon, ami csak azt jelentheti, hogy szombat - vasárnap a barátaiddal vagy a családoddal szurkoltok a kedvenc csapataitoknak. A TV előtt izgulni végig a játékot nagyon jó, de mi a helyzet az okos otthoni tapasztalataidnak bővítésével? Mutatunk néhány kreatív megoldást, hogy hogyan készülj fel még jobban a szezonra

Készítsd el a legtökéletesebb meccsnéző környezetet

Hogyan tehetnéd még jobbá a közös meccsnézés élményét? Kezdd a fényekkel! Az Aeotec Z-Wave LED Strip kétoldalas szalaggal van felszerelve, amit bárhová fel tudsz szerelni otthonodban. Helyezz el egy szalagot a TV hátuljára, vagy a szórakoztató rendszer mellé, ez után válaszd ki a kedvenc csapatod színét a több mint 16 millió színkombinációból, hogy világítson a játék alatt.

Majd, állítsuk be úgy a redőnyöket, hogy automatikusan leereszkedjenek, amikor kezdődik a meccs. A Fibaro Roller Shutter 2 segítségével számos otthoni berendezéshez adhatsz hozzá okos vezérlést, beleértve a motoros redőnyöket is.

Hogyan működhetnek együtt ezek a termékek? Okos otthoni beállításokkal! A beállítások lehetővé teszik, hogy több okos eszközt irányíts a telefonod segítségével. Hozz létre egy ,,Game day,, beállítást (jelenetet), amely bekapcsolja a LED szalagokat a csapat színéhez illően, lehúzza a redőnyöket és elhalványítja fényeket 1 órakor (vagy éppen akkor, amikor a kedvenc csapatod meccse megy).

 

Tartsd szemmel a konyhát

Mindenki tudja, hogy a ropogtatni valók elengedhetetlenek egy meccsnézős szurkolás közepette. Tudtad, hogy használhatod a Z-Wave technológiát a konyhában lévő eszközök vezérléshez is? Csatlakoztasd a kívánt konyhai eszközt egy olyan okos termékhez, mint például a Fibaro Relay Switch vagy akár egy okos Konnektor, mint például a Fibaro Wall plug, amivel ki- vagy bekapcsolhasd meccsnézés közben. Hozzáhangolhatjuk a modulokat a játék idejéhez, így a félidőre készen lesz a pattogatott kukorica.

 

Nézzük, ki van az ajtóban

Ne hagyj ki a meccsből egy percet sem, míg beengeded a vendégeket - engedélyezd a hozzáférést az okos záraknak, hogy figyelhessék a bejárati ajtót. A Fibaro Intercom Intelligens kaputelefon lehetővé teszi, hogy a telefonos alkalmazáson keresztül figyeld, ha valaki áll az ajtónál és kinyisd a zárat számukra. A zár szintén kompatibilis hangvezérléssel, vagyis Alexa, vagy a Google asszintense segítségével kinyithatod az ajtót a kanapé kényelméből is.

Az okos otthoni megoldások nem csak kizárólag a meccs napokra vannak fenntartva. Tudj meg többet a különböző alkalmazásokról, és használd a Z-Wave technológiát az összes szobában.

 

forrás: www.z-wave.com

blog comments powered by Disqus