Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Ismerd meg a Philips Hue intelligens világítást!

Dezső Máté
2016. 02. 05. 10:48:43
Ismerd meg a Philips Hue intelligens világítást!

 

Az intelligens otthonok alapvető eleme a világítás automatizálása, amelyet okostelefonról, tabletről is kényelmesen vezérelhetünk akár kanapéról is. A Philips Hue termékcsaládot ajánljuk mindazoknak, akik otthonuk világítás rendszerét minőségi termékekből szeretnék kialakítani.

              

 

ISMERD MEG A PHILIPS HUE VILÁGÁT!

A PHILIPS Hue okosizzóival pillanatok alatt megváltoztathatod otthonod fényeit hangulatodnak megfelelően. Varázsolj étkeződbe keleti hangulatot, gyermeked szobájába fényjátékot, hálószobádba pedig naplementét pillanatok alatt!

Romantikus vacsorára készülsz?
Barátaiddal jeles eseményt ünnepeltek? 
Kikapcsolnál egy fárasztó munkanap után?

 

 


CSERÉLD LE FÉNYFORRÁSAIDAT MÉG MA!

Régi fényforrásaidat egyszerűen falbontás, egyéb átalakítás nélkül ki tudod cserélni új, Hue termékeidre, ha a fényforrások foglalata megegyezik. Tehát az E27-es hagyományos körtéidet pillanatok alatt tudod kiváltani a Hue E27-es okosizzóra, de színesítheted otthonod önálló lámpatestekkel, LED szalagokkal is, amiket szobád bármely pontjára elhelyezhetsz.

 

  MEGNÉZEM A TERMÉKEKET!  

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Philips Hue fényforrásainak beüzemelése rendkívül gyors és egyszerű. Miután kicserélted régi izzóidat rögtön fel is kapcsolhatod őket, azonban ekkor még csak a hagyományos, meleg fehér fénnyel fognak világítani. Ahhoz, hogy otthonod kiszínezd, szükség van arra, hogy otthoni hálózatodhoz csatlakoztasd a világítótesteket. A rendszer lelke a Philips Hue Központi egység, ami a telefonod és a fényforrások között biztosítja a kommunikációt. A központi egységet csatlakoztasd közvetlenül a routeredre és már használhatod is.

 

Ha mindez kész, már csak az okostelefonra/tabletre készített alkalmazás(oka)t kell letöltened, amellyel egyszerre akár 50 darab Hue kompatibilis eszközt is tudsz vezérelni. A Google Play és AppStore áruházakban számtalan kiegészítő alkalmazást találhatsz más-más funkciókkal. Letöltés után elsőként WiFi hálózatodra kell csatlakoznod a Hue alkalmazáson belül. A program pillanatok alatt felismeri a hálüzatba kapcsolt fényforrásaidat, ami után már meg is kezdheted otthonod intelligens világításának személyre szabását.

Külön és csoportokban is kezelheted okosizzóidat, szabályozhatod fényerejüket, színüket, de akár beállíthatod emlékeztetőként is, így például kék színben világít, ha fontos elintézni valód van. És ha mindezt még tetőzni szeretnéd, állítsd be, hogy új Facebook üzeneteidről, emaileidről értesítést kapj a fényforrás villódzásával, színváltoztatásával.

 

 

TÁVOLI ELÉRÉS A LEGFONTOSABB PILLANATOKBAN

A program hasznos tulajdonsága, hogy nem kell otthon lenned ahhoz, hogy működésbe hozd a fényforrásokat. Munkába menet megbizonyosodhatsz róla, hogy nem hagytad-e égve otthon a világítást vagy akár nyaralásod idejére előre beprogramozhatod a világítótesteket, hogy alkalmakkor fel-le kapcsoljanak.

  MEGNÉZEM A TERMÉKEKET!  

 

blog comments powered by Disqus