Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Így turbózza fel Danalock okos zárját!

Dezső Máté
2016. 10. 08. 17:22:44
Így turbózza fel Danalock okos zárját!


Egyre népszerűbbek a lakosság körében az ún. okos zárak, amelyek segítségével távolról nyithatjuk-zárhatjuk otthonunk vagy akár bérbe adott ingatlanunk ajtaját. Különösen jó megoldás lehet azok számára, akik Airbnb ingatlannal rendelkeznek.

A SmartKit intelligens zár kínálatában megtalálható a Danalock V125/V2 BTZE intelligens zár, amely Bluetooth és Z-Wave kompatibilitásának köszönhetően könnyedén okosotthonunk kulcseszközévé válhat. A következőkben bemutatunk két olyan kiegészítőt, amellyel a maximumot hozhatja ki az eszközből:

1. Danapad

A Danapad egy vezeték nélküli numerikus billentyűzet, amely a zár okostelefonos nyitása mellett, lehetőséget biztosít, hogy PIN kód megadásával jussunk be lakásunkba. Akár 20 hozzáférési kódot is generálhatunk, amelyet a Danalock applikációban vagy kézzel is beállíthatunk és tárolhatunk. Az alapvetően 4 számjegyű kódokat 8 számjegyig is bővíthetjük attól függően milyen biztonsági szintet kívánunk beállítani. A hozzáférési kódokat könnyedén menthetjük, továbbíthatjuk az érintettek számára SMS-ben vagy emailben.

2. Danafob

A Danafob egy vezeték nélküli Bluetooth eszköz, amely segítségével vezérelni tudja Danalock zárát hasonlóan, mint ha egy slusszkulccsal nyitná-zárná autóját. Az eszköz ideális kiegészítő lehet azok számára, akik nem rendelkeznek a családban okostelefonnal, pl. kisgyermekek vagy idős családtagok számára. A Danafob-bal gyorsan és egyszerűen feloldhatja vagy lezárhatja az ajtaján lévő Danalock intelligens zárat.

A Danalock kiegészítők várhatóan 2017. I. negyedévében jelennek meg, amelyek webáruházunkban is megtalálhatóak lesznek.