Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Így működik a Danalock okos zár működés közben (VIDEO)

Dezső Máté
2017. 01. 24. 22:32:10
Így működik a Danalock okos zár működés közben (VIDEO)

 

A német fejlesztésű Danalock intelligens zár számos élethelyzetben könnyíti meg a mindennapokat amellett, hogy elsődleges funkcióját - az ajtónyitást és zárást - ellátja.

Mindenkivel előfordult már, hogy a bevásárlásból hazaérve kulcsainkat keresve nehezen jutottunk be a lakásba. A Danalock okos zárnak köszönhetően mostantól elfelejtheti a kulcsokat, ugyanis az eszköz képes arra, hogy Bluetooth-on keresztül már a bejárathoz közeledve kinyissa nekünk a bejárati ajtót, mindezt az okostelefonunk közelségének segítségével. További hasznos funkciója, hogy szeretteinkkel, barátainkkal megoszthatjuk a Danalock applikációt, amely segítségével nyomon követhetjük az ajtónk aktuális állapotát, vagy akár távolról beengedhetjük a család többi tagját.

Az eszköz már kapható Bluetooth és Bluetooth & Z-Wave kivitelben is. A Z-Wave technológiának köszönhetően a Danalock okos zár könnyedén integrálható meglévő okos otthon rendszerünkbe (pl.: FIBARO vagy VERA) és további funkciókat használhatunk meglévő eszközeink kombinációiként.