Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2016. 02. 26. 14:48:33

 

A Fibaro nemrég mutatta be termékcsaládjának legújabb tagját, a vezeték nélküli gesztus kontroll padot, ami a FIBARO Swipe névre hallgat. Ezzel a vezérlőfelülettel lehetőség nyílik az intelligens otthon eszközök érintés nélküli, egyszerű kézmozdulatokkal történő irányítására.

2016. 02. 13. 16:38:43

 

Ma már nem meglepő, hogy egyre több a körülöttünk lévő okoseszköz. Az okostelefonok, táblagépek mellett egyre nagyobb számban jelennek meg az okosórák, az intelligens orvosi eszközök, távvezérelhető háztartási eszközök és még sorolhatnánk.

2016. 01. 29. 14:01:38

A Fibaro a jelenleg kapható legmodernebb vezeték nélküli intelligens otthon rendszer, amely innovatív megoldást kínál Önnek újabb vezetékhálózatok kiépítése nélkül. A miniatürizált méretű működtető elemek a meglévő kapcsolóiba, dugaljaiba vagy akár magába az eszközeibe is beépíthetőek. A Fibaro intelligens otthon rendszere lehetővé teszi, hogy az otthonában található elektromos eszközeit külön vezetékek alkalmazása nélkül távvezérelje.