Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Heatit Z-Dim fényerőszabályzós kapcsoló

Ár:
24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HEATIT-1444444
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 22.
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Heatit

Leírás és Paraméterek

A Heatit Z-Dim kapcsolójával óriási szabadsággal szabályozhatjuk világítótesteinket, vagy más eszközt, amely 0 – 230V-os feszültséggel vezérelhető, és max. 200 VA az áramfelvétele. A legkézenfekvőbb felhasználás során egy lámpát vagy LED-sort kapcsolunk ki és be (a gom megnyomásával), illetve szabályozzuk a fényerőt (a gomb tekerésével). A Z-Dim kiszámolja a rákapcsolt fogyasztók áramfogyasztását is (a mérés nem pontos, csak a beállított teljesítmény alapján kalkulál), és az aktuális értéket 30 másodperc és 9,1 óra (32767 másodperc) közötti, másodpercenként állítható) intervallumokban képes jelenteni a Z-Wave központ számára. Ad fényerő nem csak manuálisan, de a vezérlőközponton keresztül is állítható.

Ha a világításhoz (pl. egy lépcsőházban) több kapcsoló is tartozik – alternatív módon bekötve –, a Z-Dim akkor is kiválóan használható. A többi kapcsoló lehet másik Z-Dim, de akár sima nyomógombos (úgynevezett csengő) kapcsoló is, ezekhez külön bemenet található a Z-Dim hátlapján. Korlátlan számú nyomógombos kapcsoló köthető össze párhuzamosan.

A Z-Dim az alábbi fogyasztókat tudja szabályozni (1–200VA között): LED-es égők, 230V-os halogének, 230V-os izzószállas (hagyományos) égők, fényerőszabályzós tápegységek, LED szalagok és elektromos transzformátorok.

A Heatit Z-Dim Z-Wave paramétereit használva az alábbi extra funkciók is programozhatóak:

  • Beállítható a minimális (1–98% között) és maximális (2–99% között) fényerő.
  • Beállítható (5–255 között), hogy hány lépésben érjük el a minimális fényerőtől a maximálisat. Egy 360 fokos fordulat a tekerőgombbal 20 lépést jelent.
  • Beállítható, hogy dupla gombnyomásra a maximális fényerővel kapcsoljon be a lámpa, vagy egy eseménysor induljon el a vezérlőközponton.
  • Beállítható, hogy kikapcsolt állapotból a gomb egyszeri megnyomására milyen fényerővel kapcsoljon be a lámpa. A kikapcsolás pillanatában lévő fényerő, illetve 1–99%-os fényerő választható.
  • Beállítható, hogy áramszünet után milyen fényerővel kapcsoljon be a lámpa (1–99%).

A közvetlen Z-Wave asszociációkkal tovább növelhető a Z-Dim felhasználhatósága. Így például megoldható, hogy két két Z-Dim egyformán szabályozza a mindkettőjükhöz csatlakozó lámpákat, vagy egy on/off kapcsolóval kapcsolhassuk a Z-Dim-hez csatlakoztatott lámpát, és a Z-Dim kapcsolja a kapcsolóhoz kötött fogyasztót.


Fő tulajdonságok

Működési feszültség 230V
Áramfelvétel max. 0,9A
Üzemi hőmérséklet -20 – 40 °C között
Fizikai méretek 84 × 84 × 43 mm
Helyigény a szerelvénydobozban 22 mm
Csatlakoztatható vezeték max. átmérője 2,5 mm²

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Akik megvásárolták ezt a terméket ezek után is érdeklődtek:

Utolsó 1 db raktáron
96.900 Ft (76.299 Ft + ÁFA)
Várható szállítási idő 1 hét
119.000 Ft (93.701 Ft + ÁFA)