Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Termékek Menü

Ezzel az eszközzel kényelmesebbé válik az irodaházak élete

Ezzel az eszközzel kényelmesebbé válik az irodaházak élete

 

Ideje búcsút inteni a beléptető kártyáknak és távirányítóknak. A Nold Open átlátható és kényelmes megoldást nyújt az irodai beléptetés menedzselésére, amelynek legfontosabb előnyeit szedtük össze 3 pontban.

1. Komplex beléptető rendszer, amely egyszerű kezelhetőséggel párosul

A Nold Cloud webalapú alkalmazásával könnyedén nyomonkövethető a munkatársak és a látogatók belépése. Nold Open eszközeidet egyetlen felületről menedzselheted függetlenül attól, hogy hol helyezkednek el.  Az időkorlátos vagy ismétlődő hozzáférésnek köszönhetően pedig optimalizálhatod a beléptetést vendégeid vagy munkatársaid szokásaihoz illeszkedően! 

2. A meglévő zárszerkezetekkel is kompatibilis

A Nold Open készülék csatlakoztatható bármely meglévő beléptető rendszerhez, kódzáras ajtókhoz, kártyaolvasókhoz, elektromos zárakhoz. Ez az univerzális eszköz kiváló kiegészítője meglévő beléptető rendszereknek, hiszen továbbra is használhatóak maradnak a korábbi távirányítók, mágneskártyák, egyéb beléptető eszközök. 

3. Hasznos funkciók a közösségi irodák menedzselése érdekében

Ezzel az eszközzel nemcsak az irodaházak, de minden olyan közösségi épület is menedzselhető, amely nagyszámú beléptetést igényel. A Nold Open tökéletes megoldás lehet a közösségi irodák látogatóinak és karbantartó személyzetének számára is.

A Nold funkcióival fejlesztheted vállalkozásodat: nyomonkövetheted, hogy ki, mikor lépett be az irodába és a korlátlan hozzáférés mellett időkorlátos kulcsot is kioszthatsz. Mivel nagy mennyiségű adat importálható az eszköz felhő alapú rendszerébe, ezért csoportos feladatokat is társíthatsz hozzá.

 

Kíváncsi vagy hogyan működik?

A videóban bemutatjuk a Nold Cloud beléptető rendszerét használat közben.

 

Kérdésed van? Írj nekünk a hello@smartkit.hu email címre és segítünk.