Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

épületkorszerűsítés

2018. 09. 14. 18:00:57
A nyaralóhelyed az a titkos hely, ami segít kizökkenni a hétköznapi rohanásból. De, ha a nyaralódba mész, el kell hagynod a testreszabott otthoni okos biztonsági rendszered kényelmét is. Ez nem hangzik túl jól, igaz? Itt az ideje, hogy megnöveld nyaralód biztonságát. Íme 4 ok, amiért a nyaralódnak okosnak kell lennie
2017. 11. 06. 15:42:02

Örömmel tájékoztatjuk vásárlóinkat és érdeklődőinket, hogy az elmúlt hónapok fejlesztésének köszönhetően a FIBARO elkészítette ügyfelei és partnerei számára új, online közösségi felületét: a FIBARO Marketplace-t!

2017. 07. 11. 10:40:09


A hirtelen kialakuló heves, nyári zivatarok és viharok sokak otthonában okoztak jelentős károkat az utóbbi hetekben, hónapokban. Cikkünkben adunk néhány tippet, hogy egy okos funkciókkal felszerelt otthonnal hogyan védekezhetünk mindez ellen. Az okosotthonok egyik fő erénye, hogy nem csak tulajdonosa kényelmét szolgálja, hanem a külső környezet változásaira is képes reagálni.

2017. 03. 25. 14:50:22


Manapság sokan azt gondolják, hogy okosotthont vagy intelligens otthoni megoldásokat csak családi házakban, esetleg társasházban lehet megvalósítani, azonban mindez tévedés. A moduláris, egyszerűen telepíthető vezeték nélküli okos otthon rendszerek számos funkcióját megvalósíthatjuk akár egy 50 m2-es nyolcadik emeleti panellakásban is. A következőkben mutatunk néhány megoldást azoknak, akik panellakásban élnek, de szeretnék otthoni funkcióikat felokosítani:

2017. 03. 06. 15:04:01

 

Az épületautomatizálás, intelligens otthoni rendszerek piaca egy egyre inkább felkapott, de nálunk még igencsak gyerekcipőben járó terület, amely maga után vonja, hogy rengeteg kérdést kapunk nap, mint nap a témában. Ügyfeleink igényei létező, valós problémák vagy elképzelések, azonban sok esetben szakértő segítségre van szükségük, hogy megvalósítsák mindezt. Tapasztalataink alapján a következőkben összegyűjtöttük azokat a leggyakoribb kérdéseket, amelyekkel a legtöbbször megkeresnek bennünket: 

2017. 02. 23. 16:23:00

 

Mit tegyünk, ha (leendő) otthonunkat intelligens funkciókkal szeretnénk felszerelni? Milyen lépéseket érdemes szem előtt tartanunk? Cikkünkben megmutatjuk, hogyan lehet zökkenőmentesen kialakítani egy okos otthon rendszert lépésről lépésre.

2016. 07. 17. 19:13:17

 

Otthonunk felújításakor jó néhány kérdéssel szembesülünk, amelyet át kell gondolnunk. Ma már egyre többen határozzák el, hogy a lakásfelújítás eredményeképpen intelligenssé teszik otthonukat, automatizálják a legfontosabb otthoni funkcióikat. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy az okos otthonhoz kapcsolódó vezérlőrendszer és eszközök kialakítása és beüzemelése rengeteg többletmunkával jár.

2016. 05. 31. 19:11:29

 

Május 20-22-én megrendezésre került Európa legnagyobb online építőipari kiállítása és vására ahol a lakásvásárlás, lakásfelújítás előtt állókat számos kiállító, előadás és kedvezmény várta. A több mint 50 szakmai előadáson többek között tippeket, tanácsokat kaphattak a résztvevők lakásuk építéséhez, felújításához.

2016. 04. 08. 16:56:52

 

5 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatással kívánja támogatni a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a családi házak energetikai korszerűsítését és felújítását.