Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Elköltözni otthonról?

Elköltözni otthonról? Itt van négy elengedhetetlen okos otthon technológia az első otthonod számára.


A szüleiddel élni csodálatos dolog. Ingyen étel, ingyen mosás, kényelmes ébresztés az anyukádtól, harapnivalók a kamrában, hideg sör a hűtőszekrényben és ne felejtsd el a megtakarítást, amit felhalmoztál, míg úgy éltél, hogy nem kell fizetni az albérletet.

Úgy hangzik, mint egy álom, ugye? Na de itt az idő, hogy kilépj a saját konfortzónádból. Lakást keresel, és rájössz, hogy az élet valójában elég drága. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy egy olyan félelmetes nagyvárosban élj, mint Budapest, akkor biztos tudod mennyi szuper lakás kiadó a belvárosban. Ha ez a helyzet, biztos tisztában vagy a folyamatosan dráguló lakások árával is.

Azt mondják, ne hagyd, hogy a bérleti díjak befolyásoljanak, hogy találj egy lakást, ahol boldog lehetsz. Ez az első lakásod, feltétlenül olyat válassz, ami tetszik neked. Ezt követően fontos,hogy a lakásodat minőségi tervezésű koncepciókkal és bútorokkal rendezd be, ahol otthon érezheted magad.

De most egyedül vagy. A szüleid nincsenek ott, hogy beállítsák a termosztátot, hogy reggel felébresszenek, hogy élelmiszert vegyenek, hogy lekapcsolják a lámpát az ágyad előtt, nem lesznek ott, hogy gondoskodjanak rólad, úgy ezt korábban tetted, amíg az ő házukban éltél. De van valami ami segít, az okos otthon technológia!
 

  1. Amazon Echo

Lehetséges, hogy hallottál az Amazon Alexa-ról.

Ez egy hanggal vezérelhető eszköz, melyet integrálni lehet az okos otthon rendszerünkbe. De önmagában is megállja helyét, összekapcsolódik a zenei szolgáltatásokkal és telefonjával. Tájékoztathat napról-napra az időjárásról,a legfrissebb sport és egyéb hírekről egyaránt-soha többé nem kell majd felhívnod apukádat az időjárás-jelentés miatt! (Láthatod, hogyan tudsz hatékonyabb dolgokat bevezetni az életedbe). Ez egy fantasztikus kiegészítés lesz, az új lakásodban.
 

  1. Aeotec Z-Wave Plus

Amikor a szüleiddel élsz, nem kell aggódnod semmiért. Nincsenek számlák, nincsenek segédprogramok, és biztosan nem kell aggódnod, hogy mennyi pénzt pazarolsz azzal, hogy egész éjszaka égve hagyod a lámpát. Most viszont a saját lakásodban vagy: Te fizeted a számlákat. Szóval, hagyd, hogy a smart home technológia pénzt takarítson meg neked és, hogy egy kényelmesebb életmódot alakítson ki a számodra. Irányíthatod a készülékeket a telefonodról és a kapcsoló energiatakarékossági technológiája közvetlenül beépül rá, hogy havonta takarítson meg neked pénzt. Lehetőséged lesz megfigyelni akárhonnan az energiafelhasználást és a megtakarítások is gyarapodni fognak!
 

  1. Fő a biztonság

Miután beköltözöl az első lakásodba, el kezdesz magadra főzni. Igen, tudjuk, hiányozni fognak azok az ízletes otthoni ételek. Amikor először nekiállsz főzni, valószínűleg oda fogsz égetni néhány ételt a tűzhelyen, vagy elfelejted, hogy a pizza a sütőben van. Az új otthonod biztonsága érdekében telepíts egy intelligens füstérzékelőt. Ez az akkumulátorral működő érzékélő észleli a füstöt és azonnal figyelmeztet téged, még akkor is, ha nem vagy otthon. Riasztàst küld az okos otthoni hálózatod a telefonodra, hogy tudassa veled, füst van a lakásodban. Szóval, ha úgy hagytad a sütőt míg elmentél otthonról, ne aggódj! Szüleid is kicsit nyugodtabbak lehetnek, ha tudják, hogy biztonságban vagy az otthonodban.
 

  1. Fibaro Home Center Lite okos otthon központ

Szóval, úgy döntöttél, hogy okos technológiával rendezed be az új lakásod, hogy azok segítségével egy kényelmesebb életmódot alakíthass ki, anélkül, hogy a szüleiddel lennél egy tető alatt. Ez fantasztikus, és egy nagy döntés is egyben.

De mielőtt úgy döntenél, hogy több eszközt vásárolnál, győződj meg róla, hogy melyik a számpdra legmegfelelőbb vezérlőközpont. A Fibaro Home Center Lite gondoskodik róla, hogy minden termék, függetlenül a márkától, ugyanazt a nyelvet beszélje, így tartani tudod az eszközökkel a kapcsolatot és élvezni tudod az új lakásod kényelmét!

Ne félj az első lépéstől! Ezek az eszközök segítenek egy olyan életstílust kialakítani, amilyet mindig is szerettél volna. Ha beszerzel néhány okos otthoni terméket, nagyban megkönnyítheted a dolgodat és egyszerűbb életed is lesz.

Forrás: www.z-wave-com

 

Tartalomhoz tartozó címkék: okos otthon intelligens otthon Z-Wave