Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Elérhető a FIBARO Marketplace

Örömmel tájékoztatjuk vásárlóinkat és érdeklődőinket, hogy az elmúlt hónapok fejlesztésének köszönhetően a FIBARO elkészítette ügyfelei és partnerei számára új, online közösségi felületét: a FIBARO Marketplace-t!

A FIBARO Marketplace egy olyan, azonosításhoz kötött online felület, ahol megismerheti a világ más országaiból érkező FIBARO programozási ötleteket és lehetőségeket. Az új közösségi felület tagjai megoszthatják egymással programozási megoldásaikat, a jelenetek konfigurálásának lépéseit vagy akár saját ötleteket is bemutathatják. A használatához mindössze egy FIBARO Home ID szükséges, amellyel azonosítani tudja magát a rendszerben.

A FIBARO Marketplace-en megjelent Virtual Device vagy scene (jelenet) megoldásai nem a gyártótól származó konfigurációk, ezért arra kérjük, hogy minden esetben tesztelje le a választott frissítést mielőtt élesben programozná. A FIBARO maga is leteszteli a felületen megjelenő megoldásokat, és amelyiket biztonságosnak és megfelelőnek ítéli, azt 'FIBARO choice' jelzéssel látja el, vagyis ezeket a megoldásokat a gyártó is ellenőrizte és jóváhagyta.

További funkciója, hogy a felület látogatói is értékelhetik az ötleteket aszerint, hogy számukra mennyire volt hasznos az adott frissítés.

Itt bátran megoszthatja ötleteit, fejlesztéseit, vagy szerezhet új információt mások segítségével. Formáljuk együtt a FIBARO közösséget!

Figyelem! A FIBARO Marketplace-t a FIBARO felügyeli, közvetlenül a gyártó felelős az üzemeltetéséért.