Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Egy okos otthon miért biztonságosabb is egyben?

Okos otthoni berendezések elhelyezése a házban biztosan segítenek a napi rutinjaidat kényelmesebb megvalósításában, de segítenek abban is, hogy otthonodat sokkal biztonságosabbá tegyék. Amikor olyan okos berendezéseket telepítesz, mint az okos zárak, az okos érzékelők vagy az okos kamerák, segítségükkel élvezheted otthonod nyugalmát tudva, hogy otthonod és szeretteid mindig biztonságban vannak. Itt van, hogyan érheted ezt el

Ellenőrizheted otthonod állapotát akármikor

A reggelek mindig nehezen indulnak, így később a nap folyamán nehéz visszaemlékezni, hogy tényleg bezártad-e magad mögött a garázsajtót, vagy a bejárati ajtót. De, ha a Z-Wave technológiájú okos berendezésekkel láthatod el a lakásod, bármikor ellenőrizheted otthonod állapotát.

Az okos otthon azt jelenti, hogy sosem kell aggódnod, hogy mi történik otthonodban, míg távol vagy.

 

Biztosítsd házadat bárhonnan

Az okos otthon kifejezés nem csak azt jelenti, hogy bárhonnan ellenőrizheted otthonod állapotát, hanem, hogy bármikor biztosíthatod is, függetlenül attól, hogy hol vagy.

 

Elfelejtetted bezárni a bejárati ajtót? Ha Danalock V3-as zárad van és Fibaro okos otthon központon keresztül használod, egyszerűen csak az alkalmazásod segítségével távolról is bezárhatod az ajtót. Később érsz haza, mint gondoltad volna? Az okos telefonodon egy kattintással élesítheted a biztonsági rendszered, így biztos lehetsz benne, hogy otthonod biztonságban lesz az éjszaka, még ha senki sincsen otthon.

 

Védd az ingatlanod a károktól és a lopásoktól

A Z-Wave technológiájú okos otthoni készülékekkel szintén nyugodt lehetsz a lopásokkal és betörésekkel kapcsolatban.

Például egy okos vízérzékelő figyelmeztetéseket küld szivárgás első jeleinek esetén, így nem kell majd az alagsorban vagy a fürdőszobában történő nagy csőtörésre- és egy óriási biztosítási igény esetére haza érkezned.

Hasonlóképpen, az okos szén-monoxid érzékelő és füstérzékelő közvetlenül értesítést küld a telefonodra, ha füstöt észlel. Így, még ha nem is vagy otthon, segítséget kérhetsz a terjedő tűz megállításában.

 

És együtt, mindezek az eszközök az okos otthoni hálózatodban - okos zárak, okos kamerák és okos mozgásérzékelők - segítenek megvédeni házadat azoktól a betolakodóktól, akik be szeretnének törni az otthonodba. Az okos zárak szabotázsmentes technológiával biztosítják az ajtókat, az okos mozgásérzékelők és az okos kamerák pedig szemet és füleket nyújtanak az otthonod környékén, így tudhatod, hogy otthonod mindig biztonságos.

 

Az okos otthoni technológia hozzáadása otthonodhoz szórakoztató - de okos is, mert segít felügyelni és biztonságban tartani otthonodat bármikor, bárhonnan.

 

Böngéssz oldalunkon és ismerj még több Z-Wave technológiájú okos eszközt, amelyek segítségével okosabb és biztonságosabb lehet otthonod.

 

forrás: www.zwave.com

 

blog comments powered by Disqus