Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

ComfortClick Grinder balck

Cikkszám: CC-GB-41
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 28.
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Comfort click

Leírás és Paraméterek

Ez a vezérlőközpont csak kiépítő partnereinken keresztül érhető el. Használata komolyabb felkészültséget igényel, hiszen nem is tartalmaz beépített okos otthon interfészeket, de USB-n keresztül ezekkel is bővíthető. Intel processzora és 4 GB-nyi memóriája kifejezetten nagyobb épületek vezérléséhez lett igazítva, és az előre telepített Windows iOT rendszeren futó ComfortClick bOS alkalmazás ehhez tökéletes szabadságot és segítséget is társít.

A Grinder egy 2-magos, 2,16 GHz-es Intel Celeron processzor köré épül. 4 GB RAM-jával és 128 GB-os belső SSD-jével egy NAS vagy átlagos laptop teljesítményét kínálja, de itt minden erőforrás a ComforClick saját bOS alkalmazásának szolgálatába van állítva annak érdekében, hogy egy nagyobb méretű – helyenként akár különböző vezérlési megoldásokat használó –épületkomplexum irányítása kerülhessen egy biztos „kézbe”. De VGA és HDMI-portjaira monitor is csatlakoztathatunk, így saját kezelőfelülete közvetlenül is elérhető.

USB-portjaira nem csak egér és billentyűzet köthető, de ezeken keresztül bővíthetjük pl. Z-Wave vezérlő chippel (ajánlott adapter: AEOTEC Z-Stick), Modbus/BACnet interfésszel, KNX-interfésszel vagy éppen egy RS232-es interfésszel mondjuk riasztóközpontok illesztéséhez. Természetesen IP-n kommunikáló KNX központok is a Grinder alá rendelhetőek, és ettől kezdve rugalmasabban és gazdaságosabban bővíthetőek tovább, illeszthetőek más rendszerek mellé.

Nagyobb házak, intézmények, hotelek számára javasoljuk, főleg olyan helyekre, ahol különböző szabványok szerint kommunikáló eszközök működését kell összefogni, összehangolni. Csak kiépítő partnerek számára vásárolható meg! Átlagos otthoni felhasználásra mind teljesítménye, mind tudása feleslegesen sok.

Műszaki adatok:

 

CPU 2,16 GHz-es, 2-magos Intel Celeron N3050
RAM 4 GB
Flash memória 128 GB SSD
Operációs rendszer Windows 10 IoT
Vezérlőszoftver bOS, PRO licenccel, 2 felhasználóval
Csatlakozók 4×USB3.0, 1×Gigabit ethernet, 1×HDMI1.4a, 1×VGA, 1×SDXC-olvasó (UHS-I)
Áramfogyasztás kb. 10 Watt
Fizikai méretek 116,6 × 51,5 × 112mm

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Akik megvásárolták ezt a terméket ezek után is érdeklődtek: