Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Bluetooth kapunyitó beüzemelése egyszerűen

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan tud lépésről lépésre beüzemelni egy olyan bluetooth kapunyitót, amely segítségével a kapunyitást okostelefonnal is elvégezheti a későbbiekben.

Bekötése lényegében ugyanaz, mint minden hasonló eszközé. Tápfeszültség a PWR (power) kapcsokra, OUT1 és OUT2 a vezérelni kívánt kapuvezérlés megfelelő kapcsai.

1. Töltse le a NOLD OPEN applikációt.

Alapbeállításban az OUT1 és OUT2 kimeneteken 250ms-os záró kontaktust ad, ezt a kapuvezérlések megfelelő pontjára kötni.
A tápfeszültség meglétét és az eszköz működését a zöld led lassú villogása jelzi.

2. Hozzon létre egy virtuális kulcsot.

Élő internet kapcsolat esetén pár másodperc alatt a kulcs kész.

Amennyiben a kulcs készítésekor nincs internet, az elkészült kulcs "Pending" állapotba kerül. Amikor lesz a telefonnak internet kapcsolata, pl. a lakásban WIFI-n, akkor végzi el a végleges beállítást a rendszer.
Innentől a kulcs használatra kész.

3. Ossza meg virtuális kulcsát családtagjaival, munkatársaival.

Következő lépésben a "Settings" menüpontra kell kattintanunk a fénykép alatt:

A beállításokat követően a meghívottak egy email-t kapnak. Amennyiben nincs a telefonjukon még az applikáció, az ACCEPT INVITATION-re kattintva a letöltési helyre visz. A letöltés és telepítés után a kulcs automatikusan beimportálódik az applikációba.

4. A Nold Cloud használata

AZ Ön által létrehozott kulcsok a világ egyik legbiztonságosabb felhő tárolóján az AWS (Amazon Web Service) találhatóak. Ugyanezt a tárolóhelyet használja a munkájához számos autógyár, tőzsde és egyre több világcég. Ennek biztonsága ma a legerősebb adattárolási formának minősül. A https://cloud.nold.io oldalon, accountjával belépve, kényelmesen az asztali számítógép mellől kezelheti kulcsait. Itt lehetősége van megosztásra, megújításra (Renew) vagy visszavonásra (Revoke). A visszavonás feltétele, hogy utána legalább egyszer működtetnie kell a kaput, hogy az új kódot a rendszer át tudja írni. A többi megosztott kulcs tulajdonosának, ha van folyamatos internetkapcsolata, automatikusan frissül a kulcsa. Amennyiben valakinek nincs jelezni fogja a rendszer, hogy kapcsolódjon a hálózathoz utána tudja használni a kulcsot. Megújításra (Renew) abban az esetben lehet szükség, ha valakinek elveszett a telefonja, vagy véletlen véglegesen törölte a részére küldött meghívót.

 

Vásárolja meg most a Nold Open bluetooth kapunyitót akciós áron! Adja le rendelését 11:00-ig és mi álljuk a másnapi szállítást.