Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Bemutatjuk a Fibaro intelligens otthon rendszerét

Dezső Máté
2016. 01. 29. 14:01:38
Bemutatjuk a Fibaro intelligens otthon rendszerét

A Fibaro a jelenleg kapható legmodernebb vezeték nélküli intelligens otthon rendszer, amely innovatív megoldást kínál Önnek újabb vezetékhálózatok kiépítése nélkül. A miniatürizált méretű működtető elemek a meglévő kapcsolóiba, dugaljaiba vagy akár magába az eszközeibe is beépíthetőek. A Fibaro intelligens otthon rendszere lehetővé teszi, hogy az otthonában található elektromos eszközeit külön vezetékek alkalmazása nélkül távvezérelje.

A Fibaro intelligens otthon rendszer tulajdonságai:

 • Távvezérelt otthon: távoli elérés lehetősége okos telefonon,
  tableten, vagy PC-n
 • Vezeték nélküli: falbontás, vésés nélkül kialakítható
 • Meglévő otthona is okossá tehető: Utólag is telepíthető rádiós rendszer
 • Már meglévő berendezésekkel is összeépíthető
 • Biztonságosabb és komfortosabb otthon, amely számos megoldással csökkenteni tudja energiaszámláit is
 • Széleskörű automatizálási lehetőségek: fűtés, klíma, világítás, árnyékolás, öntözés, energiatakarékos modul, riasztás, video rendszer stb...
 • Folyamatosan bővülő, jövőbemutató funkciók
 • Folyamatos támogatás szakértőinktől
   

 


 

 

Miért válassza a Fibaro okos otthon rendszert?
 

Felhasználóbarát kezelőfelület

Vezeték nélküli technológia

Egyszerű kezelhetőség

Európai gyártás és fejlesztés

Gyorsan kialakítható, kedvező árú intelligens otthon

Modulárisan tovább bővíthető

Falbontás nélkül beépíthető
 

Intelligens otthonok a XXI. században

A webáruházunkban megtalálható Fibaro vezeték nélküli intelligens otthon rendszer, olyan jövőbe mutató megoldást kínál, amely segítségével már meglévő lakását is intelligens otthonná varázsolhatja, átalakítás és falbontás nélkül. A rendszer vezérlőmoduljai, rejtve beépíthetők otthona kapcsolóiba, dugaljaiba vagy egyéb eszközeibe. Jelenleg, a piacon kapható legmodernebb intelligens otthon rendszer amely lehetővé teszi színes RGB LED-ek, energiatakarékos fénycsövek vagy bármely más egyéb fényforrások okostelefonról és tabletről történő vezérlését.


Otthona értesíti Önt...

A Fibaro vezeték nélküli okos otthon eszközei folyamatosan figyelik és ellenőrzik a rendszer minden egyes elemét és azonnal figyelmeztetik Önt, ha bármilyen esemény történik. A Fibaro intelligens otthona egyedülálló módon számon tartja a redőnyök, napellenzők és egyéb árnyékolók pontos helyzetét. A rendszer beállításai egy külső szerveren tárolódnak így okos otthona beállításai garantáltan biztonságban vannak. A Fibaro vezeték nélküli rendszer figyelmezteti Önt az elemmel működő eszközök töltöttségi szintjéről, így nem kell attól tartania, hogy valamelyik működésképtelené válik. Otthonának fűtésszámlája jelentősen csökkenthető, ha fűtési rendszerét előre automatizálja. Ha távol van otthonától vagy elfelejtette lekapcsolnia a fűtést, gombonyással ellenőrizheti okostelefonjáról vagy tabletjéről.


Z-Wave technológia: a legelterjedtebb intelligens otthon rendszer

A Z-Wave vezeték nélküli technológia egy márka független rendszer, melyhez napjainkban több mint 300 világszínvonalú gyártó fejleszti termékeit. A Z-wave egy intelligens otthonokra kialakított általános szabvány,  biztosítva a különböző gyártók termékeinek egymással való kompatibilitását. A Z-wave rendszer termékei a modern elvárásoknak megfelelően okostelefonról és tabletről történő távoli elérést biztosítanak. A rendszerhez IP kamerák és bármilyen IP alapú termékek is csatlakoztathatók (pl. multimédia, TV).


Egyszerű beüzemelés - modern kezelőfelület

A Fibaro okos otthon rendszere egyszerű beállításokat és látványos kezelőfelületet biztosít. A rendszer beállításai olyan egyszerűek, hogy a kisebb változtatásokat Ön is egyszerűen elvégezheti. Az áttekinthető és vonzó kezelőfelületnek köszönhetően öröm lesz a rendszer működtetése.


Óvja meg otthonát és szeretteit!

A Fibaro vezeték nélküli okos otthon rendszer csatlakoztatható az új vagy már meglévő riasztó rendszeréhez. Biztonsági funkciók esetében a rendszer elemei a központtól függetlenül is működnek. Ha a központi egység megsérül, a füstérzékelő tőle függetlenül és elindítja a riasztás. Ilyenkor automatikusan felhúzódnak a redőnyök, kinyílnak az ablakok, valamint bekapcsol az elszívó rendszer.


Lépést tartva a fejlődéssel...

Hozza ki legtöbbet rendszeréből! Képzelje el, hogy filmnézés közben kopognak az ajtaján. A Fibaro vezeték nélküli okos otthon rendszer segítségével gombnyomásra megállíthatja a filmet, felkapcsolhatja a világítást 30%-os megvilágításra, majd megjelenítheti a bejáratnál található kamera képét a TV vagy okostelefonja képernyőjén. Miután megnézte, hogy ki keresi, kinyithatja az bejárati ajtót anélkül, hogy kanapéját elhagyná. Hallgassa kedvenc zenéit otthona bármely helyiségében. Amint belép a szobába a rendszer elkezdi játszani kedvenc zenéjét, majd átsétálva a konyhába ugyanaz a zene folytatódik. A kényelem és kontroll mellett a rendszer legfőképpen biztonságát hivatott szolgálni. A Fibaro szenzorai azonnal figyelmeztetik Önt, legyen szó füstről, vízszivárgásról vagy nyitva hagyott nyílászárókról.

 

           

                MEGNÉZEM A TERMÉKEKET!            SZÉTNÉZEK A CSOMAGAJÁNLATOK KÖZÖTT!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog okos otthon
blog comments powered by Disqus