Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

Az otthoni világítás új generációja

Dezső Máté
2016. 01. 10. 17:01:00
Az otthoni világítás új generációja

 

Képzelj el egy otthont, ahol a fényforrásokat a kanapédról irányíthatod okostelefonod vagy tableted segítségével és mindezzel még pénzt is spórolsz. Ismerkedj meg a Philips Hue intelligens LED fényforrásaival és engedd, hogy elvarázsolja otthonodat.

Az intelligens világítás az okos otthonok egyik alapvető és legkeresettebb funkciója. A Philips Hue a világ első számú okosvilágítási rendszere, amely a Philips együttműködési szándékának köszönhetően a jövőben egyre inkább kompatibilis lesz más gyártók intelligens otthon rendszereivel, mint pl.: a Bosch, Logitech, Samsung SmartThings. Egyszerű beüzemelése után egyértelműen kijelenthető, hogy teljesen átformálja otthonunkban a világítás jelentését.

 

Forrás: http://www.adweek.com

A Philips Hue LED fényforrásai képesek másképpen megvilágítani helyiségeinket, alkalmazkodni a hangulatunkhoz, így könnyedén teremthetünk nyugodt vagy akár házibuli hangulatot is otthonunkba. Az intelligens világításból származó lehetőségek száma gyakorlatilag a végtelenségig fokozható.

 

       

  Forrás: http://www.macrumors.com; http://www.appleinsider.com

A Philips Hue termékcsalád között megtalálhatod az intelligens izzókat, lámpatesteket és fényszalagokat is, amelyeket könnyedén irányíthatsz okostelefonnal, tablettel, vagy akár hangvezérléssel.

 

Forrás: http://www.engadget.com

Hogyan működik?

1. Csatlakoztasd otthoni routeredhez a Philips Hue központi egységét!
2. Cseréld ki megunt fényforrásaidat a Philips Hue termékeire!
3. Töltsd le a Philips HUE ingyenes applikációját (Android, IOS) okostelefonodra, tabletedre!
4. Dőlj hátra és élvezd, hogyan pompázik otthonod a legkülönbözőbb színekben!

 

 

A Philips Hue tehát nem csak egy égőcsalád, sokkal több annál, és a fejlesztőknek hála felhasználási lehetőségei folyamatosan bővülnek. Kipróbálása után felhasználója nagyon könnyen beleszeret és rájön, hogy hogyan illesztheti be a világító eszközök új generációját otthonába.

Hol tudod a Philips Hue LED fényforrásait megvásárolni? Tovább a termékekhez!

SmartKit Intelligens Otthonok – Bízza Ránk otthona kényelmét!

blog comments powered by Disqus