Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

A vállalkozások életét könnyíti meg a Nold Open!

Dezső Máté
2017. 01. 24. 23:39:23
A vállalkozások életét könnyíti meg a Nold Open!

 

A Nold Open megalkotói az eszköz fejlesztésénél gondoltak az irodai beléptetés megoldására is. Hogy milyen előnyöket jelent ez az üzemeltetőknek és a dolgozóknak? Olvassa el cikkünket és kiderül!

Nold Open intelligens garázs- és kapunyitó eszközt úgy alkották meg, hogy az nemcsak a lakossági, hanem a vállalati szféra igényeit is kielégítse. Egy olyan könnyedén integrálható rendszerről beszélhetünk, amely alkalmas irodaházak, fitnesstermek, közösségi irodák vagy akár garázsok bérbeadásának nyomonkövetésére is.


Forrás: http://thegadgetflow.com/

Multifuncionális beléptető rendszer

A Nold rendszerével egyszerűen és biztonságosan menedzselheti vendégeit, mivel:

1. Biztonságos beléptetést biztosít

Az eszközt ugyanis akár 1 kattintással hozzáférést biztosíthat az alkalmazottaknak, valamint nyomonkövetheti a használatot. Távozáskor egyszerűen visszavonható a hozzáférés, ezáltal nem szükséges beléptetőkártyát visszakérni, vagy jelszót módosítani.

2. Nagyfokú kompatibilitás meglévő rendszerekkel

A Nold Open készülék nemcsak elektromos kapukkal kompatibilis, hanem mágneszáras ajtókhoz is beépíthető. Mindezt komplett ajtó vagy zárcsere nélkül, pillanatok alatt beszerelheti és aktiválhatja eszközét.

3. Professzionális vendégfogadás

Külső partnereknek szervezett rendezvény vagy egy állófogadás alkalmával küldhet időkorlátos kulcsot is, amely csak a kijelölt napon lesz használható.

4. Időszakos hozzáférés

Egy vállalkozáshoz tartozó kisegítő személyzet beléptetése külön feladatot igényel. A takarítók, karbantartók rendszeres fogadására könnyedén beállíthatunk ismétlődő vagy egy meghatározott időszakban érvényes virtuális kulcsot!

Az eszköz további előnyeiért olvassa el korábbi cikkünket.