Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

A Philips Hue már teszteli új applikációját

2016. 03. 22. 18:40:58
A Philips Hue már teszteli új applikációját

Február 17-én Twitteren tette közzé nyílt felhívását a Philips, amelyben béta tesztelőket keres a legújabb Philips Hue  alkalmazásához. A lelkes tesztelők csatlakozhattak és véleményükkel beleszólhattak az új világítást vezérlő app végső kialakításába. A felhasználók segítségével kialakított applikáció "egy teljesen új világítási élményt" fog nyújtani a felhasználóinak.

Twitteren tette közzé béta tesztjét a Philips Hue

A jelentkezők iOS 8 illetve Android 4.4. vagy újabb verzióval rendelkező készülékekkel tesztelhették a béta verziót. A néhány perces regisztráció után a felhasználókkal emailben vették fel a kapcsolatot, amelyben útmutatatást kaptak az új Hue app telepítéséhez és használatához.

Jönnek az új funkciók...

A Philips egyelőre nem adott ki részleteket az új funkciókat illetően, az azonban már a kiszivárgott képekből is jól látszik, hogy jelentős módosítások várhatóak. 

Képernyőképek az új alkalmazásról

Forrás: http://www.macrumors.com/2016/02/17/philips-seeking-beta-testers-revamped-hue/

Like-old és oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett!

blog comments powered by Disqus