Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

A FIBARO Button nyerte a CES innovációs díját

Dezső Máté
2017. 01. 12. 17:07:00
A FIBARO Button nyerte a CES innovációs díját

 

A FIBARO egy nemrég forgalomba hozott terméke nyerte el az innovációs díjat a CES-en, amely a legjelentősebb elismerés a globális fogyasztói elektronikai eszközök piacán. A FIBARO Button névre keresztelt "okosgomb", egy új távvezérlő eszköz, amelyet a vezeték nélküli, okosotthon rendszereket gyártó lengyel FIBARO mutatott be.


A szakmai zsűri minden évben 28 kategóriában választja ki a leginnovatívabb technológiai megoldásokat, amelyeket a 2017. január 5-8 között megrendezésre kerülő Las Vegas-i show keretén belül mutatnak be. 
Az innovatív terméket idén nyáron kezdték el forgalmazni. A Z-Wave alapú vezérlőeszköz hatféle különböző kattintást képes felismerni: egyrészt parancsokat állíthatunk be az egyszeri vagy dupla kattintásokra, de a gomb lenyomva tartásával további több parancsból álló sorozatokat indíthatunk el vagy eszközöket vezérelhetünk a kattintás módjának függvényében.

Mire használhatjuk a FIBARO Button-t?

A FIBARO Button felhasználási módjainak csak a képzelet szab határt. Az eszköz képes például az otthonunkban található fényforrásaink egyszerre történő lekapcsolására, de beállítható az ún. „éjszakai fény” funkció is bizonyos számú kattintásra. Az "okosgomb"-ot beprogramozhatjuk olyan távozási szituációra is, tehát ha munkába indulva elhagyjuk otthonunkat akkor egy gombnyomással áramtalaníthatjuk a lakás azon területeit és eszközeit, amelyek működésére nincs szükségünk napközben. 

Otthoni eszközök vezérlése a FIBARO Button-nel

Otthoni érkezésünket tehetjük komfortosabbá, ha egy gombnyomással elindítjuk a „megérkezés” programot, amely a lakásba érve elindíthatjuk a fényforrásokat és megihatjuk a frissen lefőzött kávénkat is miközben kedvenc zenénk szól.

FIBARO Button az idősek és gyermekek védelmében

Az apró készülék pánikgombként is alkalmazható idősek vagy olyan személyek számára, akiknél akár életmentő is lehet. Elegendő egy gombnyomás az eszközön, amely akár életet is menthet, így szükség esetén a puch üzenetnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen értesítést küldhetünk vagy kaphatunk a családtagunkról, vagy elindíthatjuk a segélyhívást is.

Gyermekektől sem kell elzárva tartani a Fibaro Buttont, sőt akár a szobájukban is használható biztonsági és kényelmi funkciókra. Érdekesség, hogy a gomb egyszínű felületére rajzolni is lehet, ezzel is még egyedibbé tehető az eszközt.

Keresd a FIBARO Button-t 8 különböző színben webáruházunkban!