Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Termékek Menü

5+1 érdekesség, amit nem tudtál eddig az automatizált garázsvezérlésről

Dezső Máté
2016. 08. 09. 14:38:00
5+1 érdekesség, amit nem tudtál eddig az automatizált garázsvezérlésről

 

Az elektromos kapuk és garázsajtók vezérlése nagyon népszerű funkciója egy otthonnak, azonban kevesen használják ki a bennük rejlő lehetőségeket azon túl, hogy távolról nyitják-zárják garázsukat vagy bejárati kapujukat. A technológia fejlődésének és az okostelefonok elterjedésének köszönhetően ma már elérhetőek olyan megoldások, amelyek új szintre emelik a kapu- és garázsnyitást.

Éppen ezért a következőkben bemutatjuk egy kiemelt eszközünk 6 olyan speciális funkcióját, amely még egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a garázsnyitást.

1. Garázs- és kapuvezérlés okostelefonnal vagy akár okosórával

Az iBlue Smart Gate okos garázsnyitó a Smart Key applikáción keresztül kommunikál okostelefonunkkal, így segítségével könnyedén és biztonságosan irányíthatjuk elektromos kapuink és garázsajtónk működését. A Smart Gate vezérléséhez szükséges applikáció iOS, Android és Windows platformra is letölthető ingyenesen.

2. Bluetooth alapú technológia

A hagyományos, rádiófrekvenciás készülékekhez képest az iBlue SmartGate Bluetooth Smart kapcsolatot használ, aminek bemérése rendkívül bonyolult, így nagyobb biztonságot ad.

3. Virtuális kulcsmegosztás

Annak érdekében, hogy családunk többi tagja is használni tudja az eszközt, megoszthatjuk a vezérlés lehetőségét az ún. virtuális kulcsmegosztás segítségével. Az app segítségével a kulcsok egyszerűen és korlátlan számban megoszthatóak. Minden megosztott kulcs könnyen visszakereshető és visszavonható.

4. IBEACON kompatibilitás

Az IBEACON funkció segítségével a kapuhoz közeledve mobilunkon automatikusan megjelenik egy értesítés, amire elég rányomni, és már ki is nyílik a kapu.

5. Széleskörű felhasználási lehetőségek

Az iBlue garázsnyitója könnyedén beépíthető minden olyan kapuba, amely elektronikus vezérlőközponttal rendelkezik, így például telefonon vezérelhetünk a garázskapun kívül, ipari kapukat, sorompókat, fotocellás ajtókat, de irodaházakban, társasházakban is alkalmas komplett beléptető rendszerek kezelésére.

+1 128 bites titkosítás a biztonságért

Végül a biztonságérzetünket tovább növelheti az a tény, hogy az iBlue SmartGate a bankkártyák esetében is használt titkosításhoz hasonlóan 128 bites kódolással készült, így otthonunk védelme garantált.
 

FIGYELEM! Az iBlue SmartGate kifutott termékkínálatunkból, viszont elérhető egy fejlettebb technológiával rendelkező garázs- és kapunyitó. Ha többet szeretne megtudni termékünkről kattintson IDE!

blog comments powered by Disqus
fbq('track', 'ViewContent');