Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

5 elképesztő okoseszköz otthonra

Dezső Máté
2016. 03. 11. 09:24:43
5 elképesztő okoseszköz otthonra

A technológia fejlődésének, a különböző szoftvereknek és az automatizálási megoldásoknak köszönhetően az intelligens otthon eszközök egyre egyszerűbbé válnak és nagyban egyszerűsíthetik hétköznapjainkat. Gyakorlatilag ma már bármilyen eszköz automatizálható vagy csatlakoztatható okostelefonhoz, tablethez. A következőkben bemutatunk 5 meglepő okoseszközt:

 

1. IllumiBowl Toilet Night Light
 

Többé nem kell a sötétben keresgélni a WC-t, vagy felkapcsolni a vakító fényeket. Az IllumiBowl érzékeli a mozgást és automatikusan különböző színekben (piros, narancs, zöld, kékeszöld, kék, lila, rózsaszín, fehér) világítja meg a wc csészét, amikor belépsz a helységbe.

Ár: 19.99$


2. WINK intelligens tojástartó
 

Ez az eszköz jelzi egy applikáció segítségével, hogy hány tojás van még a tojástartódban, sőt megmondja, melyik tojás milyen régi, esetleg romlott-e.

Ár: 23.99$


3. Beddit Sleep Tracker and Wellness Coach
 

Okoseszköz az alvás monitorozására. A Beddit Sleep Tracker alvás közben elemzi a pulzusszámot, a horkolást, vagy pl. a mélyen alvás idejét. IOS és Android készülékekkel is kompatibilis.

Ár: 149.99$


4. Kohler vezeték nélküli zuhanyrózsa beépített hangszóróval
 

Új szintre emelhető a tusolás élménye ezzel a hangszóróval ellátott zuhanyrózsával. Küldjük rá Bluetooth-on keresztül kedvenc zenéinket vagy hallgassuk meg a legfontosabb híreket. Az eszköznek 32 m-es a hatótávolsága, továbbá vízálló és újratölthető.

Ár: 110$


5. iTouchless okos kuka
 

Ez az okos kuka automatikusan felnyílik, ha közeledést érzékel, majd kidobva a hulladékot lecsukódik. A kényelmi funkció mellett szagtalanít is.

Ár: 69.99$


Nyomj egy LIKE-t vagy oszd meg, ha tetszett!

blog comments powered by Disqus