Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

5 hasznos applikáció Philips Hue termékekhez

5 hasznos applikáció Philips Hue termékekhez

 

A Philips Hue termékcsalád az intelligens világítás éllovasa. Lámpáik, okos izzóik, ledszalagjaik okostelefonnal, tablettel, de akár okosórával is vezérelhetőek, amelyekhez számos applikáció elérhető a Google Play Áruházban, illetve a App Store-ban. A következőkben bemutatunk 5 népszerű és hasznos applikációt a Philips Hue termékekhez.

Philips Hue: Vezéreld az otthonodban található fényforrásokat hangulatod szerint!

A Philips Hue egy minőségi LED-es világítási rendszer, amely a 16 millió színben képes öltöztetni otthonod bármely helyiségét. Az otthonunk sokat változott az utóbbi évszázadban. Akkor miért használunk világításra mégis 100 éves technológiát? A Philips Hue megváltoztatja a dekorációs szokásaidat, biztonságban tartja az otthonod, segít ellazulni vagy épp fókuszálni. Alakítsd kedvedre otthonod hangulatát!

Az applikációk egyaránt letölthetőek az App Store és a Google Play áruházakból, amelyek között van ingyenes és néhány dolláros verzió is. 

IFTTT

Splyce

Ambify

Hue Disco

OnSwitch for Philips Hue

 

Philips Hue és az okosórák

TIPP! Ha okosórával szeretnéd vezérelni Philips Hue fényforrásaidat, akkor a következő smartwatch-okat ajánljuk

Sony Smartwatch 3

Sony Smartwatch (3 fémszíjas kivitel)

Huawei Watch

Bővebb infót a Philips Hue termékcsaládról és a termékekről itt találsz.