Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek a tartalmakat. A weboldal használatával elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. További információ

Menü

4 ok, amiért a nyaralóhelyednek is okosnak kell lennie

4 ok, amiért a nyaralóhelyednek is okosnak kell lennie A nyaralóhelyed az a titkos hely, ami segít kizökkenni a hétköznapi rohanásból. De, ha a nyaralódba mész, el kell hagynod a testreszabott otthoni okos biztonsági rendszered kényelmét is. Ez nem hangzik túl jól, igaz? Itt az ideje, hogy megnöveld nyaralód biztonságát. Íme 4 ok, amiért a nyaralódnak okosnak kell lennie

 

A nyaralóhelyed az a titkos hely, ami segít kizökkenni a hétköznapi rohanásból. De, ha a nyaralódba mész, el kell hagynod a testreszabott otthoni okos biztonsági rendszered kényelmét is. Ez nem hangzik túl jól, igaz? Itt az ideje, hogy megnöveld nyaralód biztonságát. Íme 4 ok, amiért a nyaralódnak okosnak kell lennie.

 

1. Biztonságosabb

Nem vagy mindig a nyaralóban, szóval nem vagy róla meggyőződve, hogy biztonságban van miután elmentél?

Ha nyaralód okos, szemmel tarthatod 0-24-ben, függetlenül attól, hogy hol vagy.

A Z-wave okos biztonsági kamerák mindenhol szemmel tartják nyaralódat kint is és bent is. A segítségükkel meg tudod figyelni és akár rögzíteni is tudod a nyaralód körül történteket. Váratlan események esetén figyelmeztetés kapsz a telefonodra.

 

2. Könnyebb kezelni a karbantartást

Képzeld el, mindjárt itt a hétvége és a családoddal nagyon várjátok a közös nyaralást. A probléma csak az, hogy a légkondi elromlott és megszeretnéd javíttatni mielőtt megérkeztek.

Ha a nyaralóhelyeden van okos biztonsági rendszer, rábízhatod a javítást szerelőkre távolról is.

Egy okos zárral, mint például a Danalock V3, ki tudod nyitni az ajtót a szerelőknek, anélkül, hogy ott lennél. És a Z-wave okos biztonsági kamerával figyelemmel kísérheted az egész javítási folyamatot.

 

3. Távolról is figyelhető

Ha gyakran jöttök-mentek a nyaraló és otthonotok között könnyen előfordulhat, hogy a nagy rohanás következtében az ajtó vagy valamelyik ablak nyitva maradt, vagy esetleg bekapcsolva maradt a kenyérpirító.

De ha nyaralód okos, távolról is nyomon követheted, így sosem kell aggódnod ilyenek miatt.

Az okos zárral ellenőrizheted az ajtók állapotát, így meggyőződhetsz róla, hogy bezártad-e. Az okos érzékelő tájékoztat, ha valamelyik ablakot nyitva hagynád. És az okos dugók extra vezérlés biztosítanak így távolról is ki-be kapcsolhatod az eszközöket.

 

4. Meg tudja védeni magát

Ha a nyaralód távol van az otthonodtól, semmi sem rosszabb, mint tudni, hogy ott egy hatalmas felhőszakadás volt és nem tudod ellenőrizni, hogy történt-e valami kár.

Az okos nyaralód figyelmeztet egy esetleges felhőszakadásokról. A vízérzékelő, mint például a FIBARO Z-wave Flood Sensor, figyelmeztetéseket küld a telefonodra, ha beázás lenne, vagy ha túl nagy lenne a hőmérséklet-változás.

De mi van, ha nem az Anyatermészettel van a probléma, hanem csak az egyik sor cső szivárog? A Z-wave ez ellen is védelmet nyújt. A Zipato Valve Controller szelepvezérlő egy villamos működtetésű vízszelep, melyet a Z-wave okos otthoni berendezéseivel párosítva, észleli a szivárgást vagy a beázást és a fő vízellátást elzárja.

Akár nyaralni készülsz a családoddal a nyaralódba, vagy csak kiszeretnéd adni egy bérlőknek, a Z-wave okos otthoni technológiája segít biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni.

Tedd olyan okossá nyaralóhelyedet, mint az otthonodat okos zárakkal, okos termosztátokkal, okos érzékelőkkel és meg sok más okos berendezéssel a SmartKit Webáruházból.

 

forrás: www.z-wave.com

 

blog comments powered by Disqus